CRIMSON NEWS

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Νίκες για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Σπουδαίο διπλό για το «τριφύλλι» με 0-1 επί του Ατρόμητου με.. μπροστάρη και σκόρερ τον 22χρονο άσο


Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παπαπέτρου (Αθηνών), με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Τζιώτζιο (Θράκης). Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν οΣιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)και AVAR ο Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας).Τέταρτος ήταν ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

Κίτρινες: 90+3' Νταβιώτης - 36' Σένκεφελντ, 56' Ινσούα, 66' Γιόχανσον, 71' Χαζτηθεοδωρίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόχα, Μπαένα (80' Ενσικουλού), Χαρίσης, Ανδρούτσος (69' Νταβιώτης), Ρόσα (61' Βέλλιος), Μανούσος Γιακουμάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης (75' Αλεξανδρούπολος), Δώνης, Χατζηγιοβάνης (71' Κολοβός), Μπουζούκης, Ζαχίντ (63' Χατζηθεοδωρίδης), Καμπετσής.



Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε άνετα με 3-0 σκορ της Λαμίας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 1 και επανέφερε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους δύο βαθμούς.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε μόλις στο 2' με τον Μίσιτς να σουτάρει και τον Βελλίδη να μην υπολογίζει σωστά την μπάλα, βλέποντάς την να καταλήγει στα δίχτυα του.

Στο 6' οι «ασπρόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους, με κεφαλιά του Λημνιού, ενώ στο 11' ο Σφιντέρφσκι έκανε το 3-0.

Στο ημίχρονο ο Σωτηρίου προχώρησε σε αλλαγή τερματοφύλακα, βάζοντας στο παιχνίδι τον Κατσίκα αντί του Βελλίδη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στο 84' ο Βιεϊρίνια πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Λημνιού, κάνοντας την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από έξι μήνες.

ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0

Γκολ: 2' Μίσιτς (ΠΑΟΚ), 6' Λημνιός (ΠΑΟΚ),11' Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Αουγκούστο (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Σκόνδρας (Λαμία), Ζαμπά (ΠΑΟΚ)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς – Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης – Αουγκούστο (65' Εσίτι), Μίσιτς – Λημνιός (84' Βιεϊρίνια), Στοχ (74' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ – Σφιντέρσκι.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης (46' Kατσίκας), Βύντρα, Αντέτζο (55' Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλόγιαννης, Ντελ Πίνο, Ρόμανιτς




Στις νίκες επέστρεψε η ΑΕΚ μετά από δύο αγωνιστικές, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με ανατροπή 3-2 του Βόλου στη Ριζούπολη.

Στο 16ο λεπτό η Ένωση είχε δοκάρι, όταν ο Χουλτ επιχείρησε σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο πάνω μέρος του δοκαριού των φιλοξενούμενων.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό με υπέροχο γυριστό τακουνάκι του Τόρες. Η φάση εξετάστηκε στο VAR για φάουλ του Γέντρισεκ στο ξεκίνημά της, ωστόσο ο έλεγχος δεν βρήκε κάτι το μεμπτό.

Η απάντηση της ΑΕΚ ωστόσο δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 31' ο Λιβάγια ισοφάρισε για την ομάδα του Κωστένογλου.

Στο 40ο λεπτό ο «δικέφαλος» πετυχαίνει και δεύτερο γκολ και πάλι με τον Λιβάγια, ωστόσο ακυρώθηκε καθώς ο Κροάτης ήταν σε θέση οφσάιντ σύμφωνα με την υπόδειξη του επόπτη.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μουνίθ είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μάνταλο και ως εκ τούτου η ομάδα του Φεράντο θα αγωνιστεί με 10 παίκτες σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Στο 74' ο Ολιβέιρα ανετράπη από τον Γκαραβέλη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μάνταλος.

Μάλιστα τέσσερα λεπτά αργότερα ο αρχηγός της Ένωσης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο 83' μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημόπουλου και, αφού η μπάλα βρήκε στον Σιμόες κατέληξε στα δίχτυα του Τσιντώτα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν σε 3-2.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Τσιντώτας, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (46' Γιακουμάκης), Μάνταλος, Βέρντε (76' Κρίστιτσιτς), Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Τόρες, Ζοάο, Μουνίθ, Γέντρισεκ (79' Μάντζης)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου