CRIMSON NEWS

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Για τα καλά στο κόλπο της δεύτερης θέσης η Παναχαϊκή

Για τα καλά στο κόλπο της δεύτερης θέσης μπήκε η Παναχαϊκή, η οποία πέτυχε την έκτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς στο 2΄ άνοιξε το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αργυρόπουλος από τον Κοντοέ.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι Αχαιοί πατούσαν καλύτερα στο ματς και στο 7΄ έφτασαν κοντά στο να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, το σουτ όμως του Αργυρόπουλου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μαντζάρη. Στον αντίποδα οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί με αντεπιθέσεις για την εστία του Σούλη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν ενώ στο 16΄ η Παναχαϊκη άγγιξε εκ νέου το 2-0, το σουτ όμως του Αργυρόπουλου κόντραρε στα πόδια των αμυντικών των φιλοξενούμενων και έφυγε κόρνερ.Στην επανάληψη όμως, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το… καλησπέρα, καθώς στο 50′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πολέτο, ο Καρατάσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Σούλη που είχε κάνει άστοχη έξοδο. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κυνηγόπουλος σούταρε με τον Μάντζαρη να σώζει, ενώ άστοχα ήταν και τα σουτ των Μπαστακού, Ελευθεριάδη στο 62′ και στο 68′.

Από εκεί και πέρα η μεγάλη φάση έλειψε και η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη που την έφερε στο -2 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας.


sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου