CRIMSON NEWS

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-0

Δυο ομάδες βρουν τα πατήματά τους στο γήπεδο με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι. Τα πρώτα λεπτά για την ΑΕΚ ήταν νωθρά, με τον ΟΦΗ να της κλείνει πολύ καλά τους χώρους και να μην την αφήνει να πατήσει την περιοχή με αξιώσεις. Ο Αλμπάνης πάντως, που μπήκε... τυχαία στο ματς αφού αντικατέστησε τον τραυματία Χουλτ, ήταν εξαιρετικά κινητικός και ήταν μια δική του προσπάθεια από την οποία προήλθε το γκολ της ΑΕΚ.

Ο 24χρονος έκανε μια εξαιρετική ενέργεια στο 37' από τα αριστερά, σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Λιβάγια και ο Κροάτης έκανε το αυτονόητο βάζοντας το γκολ και δίνοντας προβάδισμα στην ΑΕΚ. Ένα γκολ που υπήρξε καταλυτικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης αφού η εικόνα της ΑΕΚ δεν υπήρξε ιδιαίτερα κυριαρχική. Ειδικά στην επανάληψη η Ένωση ήταν από μέτρια ως κακή.

Η ομάδα του Χιμένεθ είχε μια οριακή υπεροχή αλλά ήταν ακίνδυνη και στην επανάληψη φαινόταν περισσότερο να θέλει να διαχειριστεί το προβάδισμά της παρά να το διευρύνει. Ο ΟΦΗ έδειχνε καλά στοιχεία στον χώρο της μεσαίας γραμμής έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία αλλά αδυνατούσε να πιέσει αποτελεσματικά και να αγχώσει την ΑΕΚ, η οποία πάντως... άρχισε να αγχώνεται αυτονόητα μετά το 80' αφού μια φάση θα ήταν αρκετή για να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια της. Αυτή η φάση ωστόσο δεν ήρθε ποτέ και το 1-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου