CRIMSON NEWS

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Oι αντιδράσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια είναι έντονη, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να ζητούν να… πέσει φως στις καταγγελίες, που έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά η θέση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

Με έκπληξη και εκνευρισμό πληροφορηθήκαμε από τις δηλώσεις του κ. Κούγια ότι υπήρξε προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα του ΠΑΟΚ και του κ. Σαββίδη σε τακτικές παρασκηνίου.

Αναμένοντας και απαιτώντας να διερευνηθούν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες του κ. Κούγια από την κυβέρνηση, τα πειθαρχικά όργανα και τους αρμόδιους εισαγγελείς, για άλλη μια φορά θα επισημάνουμε το εξής: ο ΠΑΟΚ είναι ίσως ο μόνος σταθερός σύλλογος στις απόψεις του για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και η μόνη πίεση που ασκούμε είναι προς αυτή την κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα το VAR ή οι ξένοι διαιτητές.

Σύμμαχοί μας είναι όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων που επιθυμούν το ίδιο και όσοι παράγοντες δεσμεύονται από το ίδιο όραμα. Οι υπόλοιποι θα μας βρίσκουν απέναντι.»

Με ποστάρισμά του στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης καλεί ανοιχτά τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να διερευνήσει τις καταγγελίες που έκανε νωρίτερα μέσα στη μέρα ο Αλέξης Κούγιας.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πριν από λίγη ώρα μου τηλεφώνησε το δεξί χέρι του Μελισσανίδη και προσπάθησε να φορτώσει τη σημερινή εγκληματική διαιτησία του Λάμπρου και των βοηθών του που αλλοίωσαν με πρόθεση το αποτέλεσμα του αγώνα στην Ξάνθη, στον Ιβαν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο πρόσωπο το έχω ευεργετήσει και είναι έκτος φυλακών εξαιτίας μου. Αυτός προσπάθησε να με πείσει ότι η Ξάνθη έχει πουληθεί σε άνθρωπο του περιβάλλοντος του Σαββίδη,αλλά δυστυχώς για αυτόν και το βρώμικο περιβάλλον του γνωρίζω πολύ καλά ποιος έκανε το Λάμπρου διαιτητή Super League, τι σχέση έχει ο πατέρας του προπονητής ποδοσφαίρου με το Θωμά Μητρόπουλο περισσότερο από 20 χρόνια και δυστυχώς για αυτούς τους ραδιούργους οι σχέσεις μου με τον Ιβάν Σαββίδη έχουν αποκατασταθεί πλήρως και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και συνεργασία για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.».

Μετά από τις παραπάνω δηλώσεις ο γιος του Ιβάν Σαββίδη έγραψε:

«Εισαγγελέας μόνο για Σαββίδη, ΠΑΟΚ και Μίχελ; Σας έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες», συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μία φωτογραφία, όπου αναγράφεται: «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν».


 Μονάχα στα δικαστήρια προτίθεται ν’ απαντήσει η ΑΕΚ στον Κούγια. Οι αναφορές του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ στην ΠΑΕ ΑΕΚ, περί ανάμειξης της ομάδας και του Δημήτρη Μελισσανίδη στη διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη, χαρακτηρίζονται μυθεύματα στις τάξεις του συλλόγου. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ λοιπόν τονίζουν χαρακτηριστικά ότι «γελάνε με τον Κούγια» και ξεκαθαρίζουν ότι θα ακολουθήσουν την πάγια τακτική τους σε αντίστοιχες περιπτώσεις, να κινηθούν δηλαδή νομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου