CRIMSON NEWS

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Ελάχιστες απουσίες και ανανεώσεις τριετίας!

Ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα μπορεί να μην έχει συμπληρώσει ούτε μήνα στην ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά όλοι έχουν ενθουσιαστεί από τη δουλειά του και σύμφωνα με πληροφορίες πρόθεση των διοικητικών είναι η συμφωνία του ενός χρόνου, όπου υπάρχει, να μετατραπεί σε τριετή ώστε ο Ιταλός να αισθάνεται πιο άνετα αλλά και οι παίκτες να ξέρουν ότι θα πορευτούν μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Ανανέωση δεν θα υπάρχει μόνο στον Φέστα αλλά και σε τρεις παίκτες που αυτή τη στιγμή θεωρούνται ότι προσφέρουν τα μέγιστα και αυτοί είναι οι: Ντέλετιτς, Φατιόν, Γκόλιας που θα επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους για μία ακόμα τριετία.
Από κει και πέρα υπάρχουν αρκετά καλά νέα στην ΑΕΛ καθώς στη χθεσινή προπόνηση πήραν μέρος όλοι σχεδόν οι παίκτες με αποτέλεσμα ο Ιταλός τεχνικός να έχει αρκετές λύσεις ενόψει του αγώνα της 20ής Οκτωβρίου παρά τις αναγκαστικές απουσίες των Καρανίκα, Ζίζιτς λόγω τιμωρίας.
Συγκεκριμένα ο Μπέρτος ίσως κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον αγώνα της 20ής Οκτωβρίου με τη Λαμία ενώ κανονικά προπονήθηκαν και Γκοΐκοβιτς με Χούμπτσεφ. Οι προαναφερόμενοι ήταν τραυματίες.
Αυτός όμως που εξέπληξε τους πάντες ήταν ο Μόρας που αποθεραπεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ αν και οι προβλέψεις ήταν από τον τραυματισμό του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο για έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου