CRIMSON NEWS

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Ήττα - σοκ για την ΑΕΛ!

Ήττα-σοκ για την ΑΕΛ αφού έχασε από την Λαμία με 1-2 σκορ. Οι Βυσσινί στο πρώτο μέρος είχαν τον έλεγχο όμως στο δεύτερο έπεσαν οι διακόπτες. Η ομάδα  του Φέστα μέσα σε είκοσι λεπτά κατάφερε να χάσει το ματς από παιδαριώδη λάθη στην αμυντική της γραμμή. Πρέπει να υπάρξει άμεσα βελτίωση για να μην κινδυνέψει με την υπόθεση παραμονή αφού για μια ακόμη φορά η άμυνα αλλά και η έλλειψη σκόρερ φαίνεται πάρα πολύ.
Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ όπου ο Γκόλιας πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή ύστερα από εκτέλεση φάουλ η μπάλα όμως έφυγε λίγο άουτ. Στο 21 ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ ο Σαράνοφ απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 27΄ ο Μπαργκάν έκλεψε την μπάλα ο Πίτι σούταρε από μακριά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Απ  ίθανη ενέργεια του Ντέλετιτς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του  σούταρε στην γωνία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 εν μέσω πανηγυρισμών από τους 3500 οπαδούς των Βυσσινί. Στο 39΄ ο Επστάιν έκανε την σέντρα ο Βασιλαντωνόπουλος από την μικρή περιοχή έβαλε το πόδι του η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Ολιγωρία από την άμυνα της ΑΕΛ  ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά από κοντά ισοφαρίζοντας το παιχνίδι. Τετ-α-τετ του Επσταιν ο Κρίστινσον απέκρουσε με τα πόδια. Στο 66΄ ο Επστάιν εκμεταλεύτηκε το κενό στην άμυνα της ΑΕΛ και έκανε το 1-2 ο  με δυνατό σουτ. Στο 67΄ αρκετές κόντρες ο Γκόλιας σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής η μπάλα έφυγε άουτ. Αποβολή για τον Βάντερσον δίκαια αφού χτύπησε τον Ντέλετιτς με υψωμένο το πόδι. Στο 89΄ ο Ντέλετιτς ανατράπηκε ο Κομίνης έδειξε φάουλ αντί για πέναλντι. Ο Μόρας εξ επαφής πλάσαρε άουτ ύστερα από απόκρουση του Σαράνοφ.

AEΛ: Κρίστινσον, Κοέφ,Γκόλιας, Μόρας, Χούμπτσεφ,Φατιόν, Μπάλλας, Σάχιτι(12΄Ακόστα), Μπαρκάν(69΄ Κούνιτς), Πίτι,Ντέλετιτς

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλλες, Καραμάνος, Δημούτσος(69΄Μπερτόλιο), Σκόνδρας, Επστάιν(82΄ Ασίγκμπα), Σκαρντέλι, Μπλάζιτς(61΄Όμο)

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΦ (ΟΥΑΡΝΤΑ )ΚΑΙ ΦΟΡ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΕΛ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΟΥΝΙΤΣ ΓΚΟΛ; ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΥΝΑ..Β ΕΘΝΙΚΗΣ..ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΤΡΙΟΙ...ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 0...ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΚΙ ΆΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή