CRIMSON NEWS

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ, κέρδισε ο ΟΣΦΠ

Δεν κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη στο Μπορίσοβ και να ξεφύγει από τις συνδιεκδικήτριες ομάδες της δεύτερης θέσης, καθώς η Τσέλσι έχει "καπαρώσει" την πρώτη. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε κακή βραδιά και γνώρισε την ήττα (0-2) στην Τούμπα από τη Βίντι για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Με τους δύο μπακ να αποτελούν τους "αδύναμους κρίκους", η ομάδα της Ουγγαρίας άνοιξε το σκορ με τον Χούστι στο 13ο λεπτό και το "κλείδωσε" με τον Στοπίρα στο 45ο. Δείτε τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από το ματς.

1. ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΝ ΒΑΡΕΛΑ
Ο ΠΑΟΚ ήταν μακριά από τον καλό του ευατό. Και δεν είναι μόνον τα κενά στην άμυνα, από τα οποία προήλθαν τα γκολ της Βίντι. Είναι και το γεγονός ότι δεν είχε καθαρή ευκαιρία στα 2/3 της αναμέτρησης. Μια εικόνα εντελώς "ξένη" προς τον "Δικέφαλο".

Δεν μπόρεσε στο μεγαλύτερο διάστημα να απειλήσει ουσιαστικά την εστία που υπερασπίστηκε ο Κόβασικ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε πρόσωπα, άλλαξε σχηματισμό, αλλά μηδέν εις το πηλίκο. Η ομάδα του συνέχιζε να έχει μηδαμινή παραγωγή ευκαιριών.Απείλησε δύο φορές και μάλλον όχι τόσο ορθόδοξα. Με έναν εκ των κεντρικών αμυντικών της. Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε ένα σουτ στο 73' που δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, απείλησε πιο πιο πολύ στο 75' όταν πήρε την κεφαλιά στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

2. ΟΙ ΜΠΑΚ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΒΡΑΔΙΑ
Ίσως από την εκτός έδρας συντριβή (1-4) από την Μπενφίκα που σήμανε και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League έχουν να βρεθούν οι δύο μπακ του ΠΑΟΚ σε τόσο κακή βραδιά. Κι όταν μιλάμε για μπακ, μιλάμε για ένα από τα πάγια πιο δυνατά στοιχεία του "Δικεφάλου".



Τα… εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ντουντελάνζ, καθώς παρότι δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες, χρειάστηκε να φτάσει στο 66’, μέχρι ο Τοροσίδης να τον… λυτρώσει, κάνοντας το 1-0 με κεφαλιά.

Για να έρθει το αυτογκόλ του Γιορντάνοφ, μετά από προσπάθεια του Φορτούνη και να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 81’, χαρίζοντας στους Πειραιώτες την πρώτη τους νίκη στον έκτο όμιλο του φετινού Europa League, μέσα στο «Ζοσί Μπαρτέλ»...

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ολυμπιακός είχε και δύο δοκάρια, αμφότερα σε προσπάθειες του Χριστοδουλόπουλου στο 23’ και το 76’, ενώ ο καλύτερος παίκτης αν όχι του γηπέδου αναμφίβολα της ομάδας του Λουξεμβούργου ήταν ο γκολκίπερ Μπονεφουά, που «έβγαλε» πολλά σουτ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου