CRIMSON NEWS

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Δεν μπορούσε να σκοράρει, δεν κέρδισε!

Την επιθετική της δυστοκία πλήρωσε η ΑΕΛ και δεν κέρδισε το ματς απέναντι στον ΟΦΗ με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Διαμαρτυρίες υπήρξαν για την διαιτησία του Παπαπέτρου όμως οι Βυσσινί δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αφού το επιθετικό πρόβλημα είναι τεράστιο πλέον. Σταθερός Ντέλετιτς και Ακόστα όπως και η αμυντική γραμμή που δεν αισθάνθηκε πίεση όμως ο Κούνιτς δεν βοηθάει και ο Μπαργκάν μπήκε αργά. Σοβαρή ενίσχυση τον χειμώνα για να μην μπλέξει χειρότερα...Αντιδράσεις από μερίδα του κόσμου στην διοίκηση όπως και χειροκροτήματα από την άλλη για την προσπάθεια.

Στο 3΄ ο Πίτι εκτέλεσε το φάουλ ο Μόρας πήρε την κεφαλιά ο Στρέζος μπλόκαρε. Ωραίος συνδυασμός μεταξύ Ντέλετιτς, Πίτι και Κούνιτς ο Καρανίκας σέντραρε ο Κούνιτς όμως από πολύ κοντά δεν κατάφερε να κάνει την προβολή.  Ελιγμοί στο 29΄ από τον Πίτι σέντραρε με το δεξί όμως δεν βρέθηκε κανείς  από την ΑΕΛ να την σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 50΄ ο Κούνιτς πήρε την κεφαλιά από φάουλ του Πίτι η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από την εστία του Στρέζου. Στο 53΄ο Πίτι πήρε την κεφαλιά από σέντρα  ακριβείας  του Καρανίκα όμως και πάλι η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Σουτ δυνατό με φάλτσο του Ντέλετιτς η μπάλα έφυγε ψηλά από τα δοκάρια του Στρέζου. Απίθανη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Πίτι να κερδίζει την μπάλα στην γραμμή του άουτ ο Κούνιτς όμως άργησε εκνευριστικά να σουτάρει με τον Κυριακίδη να σώζει από μεγάλο κίνδυνο την ομάδα του.  Στο 84΄ ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ ο Στρέζος απέκρουσε ο Φατιόν με το πόδι δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο επόμενο λεπτό σουτ έξω από την περιοχή  η μπάλα έφυγε άουτ.

AEΛ: Κρίστινσον, Μόρας, Γρομητσάρης, Ζίζιτς, Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς(71΄Μπαργκάν), Ακόστα, Πίτι, Ντέλετιτς, Ακόστα(88΄Χούπτσεφ)
ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος(61΄Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης(73΄Ντίνας), Βουό(39΄Αραβίδης), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς, Μελάντο, Κοροβέσης, Ποτουρίδης

Αναστάτωση επικράτησε στις εξέδρες του ΑΕΛ FC Arena κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του ματς με τον ΟΦΗ, καθώς έγινε επεισόδιο μεταξύ οπαδών και του Αλέξη Κούγια. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της ασφάλειας.

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια.

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας λοιπόν εξοργίστηκε με το γεγονός αυτό και κινήθηκε προς αυτούς που τον έβριζαν, οι οποίοι κάθονταν στο κέντρο του γηπέδου, μιας και τα δύο πέταλα ήταν κλειστά.

Τα αίματα άναψαν και ευτυχώς επενέβησαν οι σεκιούριτι και οι ψυχραιμότεροι και έτσι δεν δόθηκε συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου