CRIMSON NEWS

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Φιλική ήττα για την ΑΕΛ

Την ήττα γνώρισε η ΑΕΛ από την Λαμία με 1-0. Για ένα ακόμα παιχνίδι οι Βυσσινί δεν σκόραραν παρόλο που προσπάθησε να επιτεθεί αλλά δίχως ουσία. 
Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ ήταν οι Σουλούκος, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Σαχίτι, Φριούι
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Γκέκας, Μόρας, Γρομιτσάρης, Γκοΐκοβιτς, Πέτροβικ, Κάσσος, Μπάλλας, Χαλάτσης, Πινάκας, Νούσιος



Στο πρώτο μέρος στο 21΄ ο Πίτι σούταρε ο Μελισσάς μπλόκαρε. Στο 36' ο Επστάιν δεν κατάφερε να κάνει κάτι σε εκτέλεση φάουλ από αριστερά σε καλή θέση. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ντέλετιτς επίσης με φάουλ, έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Μελίσσα.

 Η ΑΕΛ πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες, όμως και πάλι ο ΠΑΣ Λαμία ήταν ανώτερος. Στο 54' ο Γκοΐκοβιτς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκαρι του Σαράνοβ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Βάντερσον έκανε ατομική ενέργεια από αριστερά, σούταρε, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.



Η υπεροχή της ομάδας μας «καρποφόρησε» στο 59ο λεπτό. Ο Μπερτόγλιο σούταρε, η μπάλα κόντραρε στα σώματα, κατέλησε στον Επστάιν και αυτός με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα! Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, οι «κυανόλευκοι» έχασαν σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Γκέκα να κάνει πραγματικά εντυπωσιακή απόκρουση σε πλασέ του Βασιλαντωνόπουλου μέσα από την περιοχή και να διώχνει σε κόρνερ.



Από εκεί και πέρα, στο τελευταίο εικοσάλεπτο, η Λάρισα ανέβασε την απόδοση της και έψαξε το γκολ. Στο 73' είχε μάλιστα μια καλή στιγμή. Σε κόντρα επίθεση, ο Πινάκας σέντραρε για τον Σαχίτι, αυτός επιχείρησε να κάνει ψαλιδάκι στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν βρήκε τη μπάλα και αυτή έφυγε παράλληλα. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ είχαν δώσει χώρους στους φιλοξενούμενους, ωστόσο αμύνονταν σωστά και δεν απειλούνταν.



Στο 86' οι «βυσσινί» πλησίασαν την ισοφάριση αλλά τελικά δεν κατάφεραν κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου