CRIMSON NEWS

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Έχασε από τον ΟΦΗ, έχασε και τις ευκαιρίες

Με δύο πρόσωπα εμφανίστηκε η ΑΕΛ στο σημερινό φιλικό ματς απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Βυσσινί έχασαν με 1-0 με γκολ του Κοροβέση στο 59΄. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σπουδαίες ευκαιρίες η ΑΕΛ ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο τέταρτο με τον ΟΦΗ στην συνέχεια να ισορροπεί το ματς έχοντας και αυτός κάποιες καλές ευκαιρίες.Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ κυριάρχησε χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με Κάσσο και Σάχιτι και χωρίς να σφυρίξει ο ρέφερι της αναμέτρησης πέναλντι σε τράβηγμα πάνω στον Κάσσο ύστερα από εκτέλεση φάουλ που κέρδισε η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου.
Γενικότερα στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ είχε καλύτερη εικόνα παίζοντας από τα πλάγια δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και δημιούργησε ευκιαρίες. Επίσης, χρησιμοποίησε πολλούς Λαρισαίους παίκτες που τα πήγαν καλά με πρώτο από όλους τον Πινακά και από τα νέα αποκτήματα ξεχώρισαν Σάχιτι και Κάσσος που ωστόσο χρίστηκαν μοιραίοι αφού δεν κατάφεραν να βάλουν γλκολ. Από την άλλη, η ομάδα με μία φάση δεν θα πρέπει να δέχεται γκολ αλλά θα πρέπει να βάζει γκολ με τόσες ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο Παπαφώτης χρειάζεται χρόνο για να είναι έτοιμος ενώ ο Κασάδο θα βοηθήσει πολύ.

 Εκτέλεσε ο Φρίουι το κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Καρανίκα, που έπιασε ένα σουτ αλλά ο Σωτηρίου μπλόκαρε.

Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτη φορά στο 19′. Η εκτέλεση φάουλ από τον Θανάση Ντίνα, όμως έφυγε μόλις άουτ. Ένα σουτ Μεγιάδο για τον ΟΦΗ στο 27΄, την μπάλα μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.

Οι Κρητικοί είχαν ευκαιρία σε σουτ του Σάσι το οποίο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ στο 38ο λεπτό.

 Ο Ντέλετιτς έκανε τη σέντρα για την ΑΕΛ και ο Πέτροβικ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ στο 43΄


Το γκολ μπήκε στο  59′ ο Νέιρα με πάσα έβγαλε μόνο του τον Κοροβέση, με τον τελευταίο να πλασάρει  ανάμεσα σε Γκόλια και Γρομητσάρη  κάνοντας το 1-0. Δείτε εδώ το γκολ

Οι Κρητικοί είχαν μία ευκαιρία στο 66′ όταν μετά από σέντρα του Κουτσιανικούλη από τα αριστερά, η μπάλα κατευθύνθηκε προς τον Κοροβέση που σούταρε άστοχα.

Η ΑΕΛ στο 82′ ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι σε τράβηγμα του Μπολάκη στον Κάσσο ύτερα από εκτέλεση φάουλ του Σάχιτι.

 Στο 90′ η κεφαλιά του Κάσου η μπάλα πέρασε άουτ.

Ενώ μεγάλη ευκαιρία ήταν στις καθυστερήσεις όταν από το ύψος του πέναλτι ο Κάσσος δεν μπόρεσε με απευθείας βολέ να νικήσει τον Στρέζο μετά τη σέντρα του Πινακά.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Δημήτρης Κουρλός από την Ένωση Ευρυτανίας, με βοηθούς τους Μιλτιάδη Ελ Ταχάν και Σπύρο Μπύρο από την ίδια Ένωση.

ΑΕΛ (Σ. Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (63′ Σουλούκος), Καρανίκας (68′ Πινακάς), Ζίζιτς (85′ Μπάμης), Μόρας (46′ Γκόλιας), Γκόϊκοβιτς (46′ Γρομητσάρης), Χούμπτσεβ (46′ Κασάδο), Φατιόν (75′ Χαλάτσης), Πέτροβικ (61′ Κάσσος), Μιλοσάβλιεβιτς (46′ Μπάλλας), Ντέλετιτς (61′ Παπαφώτης), Φρίουι (46′ Σαχίτι)

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): α’ ημίχρονο: Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Μεγιάδο, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Βουό

β’ ημίχρονο: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Φαζός, Μπολάκης, Κοροβέσης (78′ Νοικοκυράκης), Παπάζογλου, Παπαστεριανός, Οικονόμου (82′ Κοντογιάννης), Κυριακίδης, Νέιρα, Κουτσιανικούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου