CRIMSON NEWS

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Ανέλαβε τον Ιωνικό ο Κούγιας!

Παραγοντική βόμβα έσκασε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τον Ιωνικό!


Ο Ιωνικός που βρίσκεται πλέον στη Γ΄ Εθνική έχει νέο ιδιοκτήτη κι αυτός είναι ο Αλέξης Κούγιας! Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA o γνωστός δικηγόρος και νυν μεγαλομέτοχος της Λάρισας επισκέφτηκε το γήπεδο του Ιωνικού στη Νίκαια, οριστικοποιώντας τη συμφωνία και πρωταρχικός του στόχος είναι το συμμάζεμα της ομάδας και η παραμονή στην κατηγορία.


Μάλιστα ο Ιωνικός αναμένεται να πάρει και δανεικούς ποδοσφαιριστές από την ΑΕΛ, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα της Νίκαιας στο νέο ξεκίνημα υπό την ηγεσία του Αλέξη Κούγια.

Εδώ να σημειωθεί και ένα παιχνίδι που έχει παίξει η μοίρα. Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την ομάδα με την οποία είχε ξεκινήσει την παραγοντική του θητεία ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τους δύο άνδρες όπως είναι γνωστό να μην διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις.Η παρουσία του και τα όσα είπε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού στους παρευρισκομένους. Άπαντες συμφώνησαν πως ανατέλλει μία νέα μέρα για τον Ιωνικό και πως με τον Αλέξη Κούγια στην κεφαλή, η ομάδα της Νίκαιας θα μπορέσει να επιστρέψει δυναμικά στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Φώτης Σιακάρας, ο άνθρωπος που κράτησε όρθιο τον Ιωνικό τα τελευταία χρόνια, επιβεβαίωσε στο Sportime.gr την συμφωνία με τον γνωστό ποινικολόγο και μίλησε για μία νέα εποχή που ξημερώνει στον σύλλογο.

Μάλιστα, το γεγονός πως ο Ιωνικός είναι ερασιτεχνικό σωματείο δεν εμποδίζει τον Κούγια να μετέχει στο ΔΣ του συλλόγου, όντας μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Για του λόγου το αληθές φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου