CRIMSON NEWS

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Ξεκίνημα με αισιοδοξία για τον Οικονόμο


Μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Με την παρουσία της διοίκησης, των παλιών αλλά και νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, απόγευμα Τετάρτης, στο γήπεδο "Γιώργος Μητσιμπόνας" της Τσαριτσάνης η επίσημη πρώτη προπόνηση του Οικονόμου, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και με συγκρατημένη αισιοδοξία, ξεκινώντας και επίσημα την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, η διοίκηση της ομάδας υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε σ όλους μια καλή σεζόν γεμάτη επιτυχίες και φυσικά χωρίς τραυματισμούς.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταθούν οι προσπάθειες των ανθρώπων του Οικονόμου για να ολοκληρωθεί το παζλ των μεταγραφών στο ρόστερ της ομάδας της Τσαριτσάνης.

Να σημειώσουμε ότι βοηθός του Κώστα Κατσάρα για τη νέα σεζόν θα είναι ο Χάρης Νούσιας, ο οποίος μετά από σχεδόν τρία χρόνια επέστρεψε στην ομάδα του Οικονόμου.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Κατσάρας δήλωσε τα εξής: Θα είναι σίγουρα μια δύσκολη χρονιά αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Ο περσινός κορμός έχει μείνει στην ομάδα. Έχουμε νέους ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε 1-2 παιδιά ακόμη. Είμαστε τυχεροί που έχουμε καλή διοίκηση, οπότε εφόσον υπάρχει καλή κεφαλή δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς για την ομάδα. Θα είναι δύσκολο το νέο πρωτάθλημα πιο καλό από πέρυσι, οι ομάδες του Βόλου είναι πολύ δυνατές και όχι μόνο, μιλάμε για 4-5 ομάδες που έχουν αποκλειστικό σκοπό την άνοδο αλλά και εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Ο βοηθός του Κώστα Κατσάρα, Χάρης Νούσιας δήλωσε τα εξής: Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο ποδοσφαιρικό μου σπίτι. Είμαι σίγουρος η ομάδα θα πετύχει αυτό που θα βάλει ως στόχο. Υπομονή, δουλεία, νέα παιδιά και μέσα στο γήπεδο θα παλέψουμε για το καλύτερο.


Ο ποδοσφαιριστής Σωτήρης Χάμος δήλωσε τα εξής: Να ευχηθώ μία καλή χρονιά με υγεία σ όλους. Νιώθουμε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα αγωνιζόμαστε στη Γ’ Εθνική, πετύχαμε τους στόχους μας την περσυνή χρονιά, φέτος καινούργια κατηγορία, δύσκολη κατηγορία, νέοι στόχοι και ευελπιστούμε ότι θα πάμε καλά και είμαστε αισιόδοξη για τη νέα χρονιά.

Ο ποδοσφαιριστής Λάζαρος Κουμούρας δήλωσε τα εξής: Η ομάδα επιστρέφει στη Γ’ Εθνική μετά από δύο χρόνια, μια άνετη παραμονή θα ήταν το ιδανικό σενάριο για τη νέα χρονιά. Έχουμε αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές και αρκετούς νέους παίκτες που θέλουνε να διακριθούνε μέσα απ τους αγώνες. Πιστεύω ότι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και σίγουρα χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από εμάς τους ποδοσφαιριστές και να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας.

Τέλος ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Μουλτσιάς δήλωσε: Είμαστε χαρούμενοι που θα αγωνιζόμαστε στη Γ’ Εθνική. Νέα χρονιά καινούργια προσπάθεια. Θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες, ιστορικές, δυνατές και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά για την ομάδα μας. Εμείς θα κάνουμε από την πλευρά μας ότι είναι δυνατόν να παρέχουμε τα εχέγγυα στα παιδιά και θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στην κατηγορία πρώτα απ όλα και όσο ψηλά πάει, γιατί για να μείνεις στην κατηγορία με τόσες δυνατές ομάδες πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό.

Του Ανδρέα Νικούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου