CRIMSON NEWS

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό της η ΑΕΛ


Το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού έδωσαν σήμερα ο ΠΑΣ και η ΑΕΛ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να «ξεφύγουν» από την ρουτίνα των καθημερινών διπλών προπονήσεων. Νικητής ο ΠΑΣ με 1-0. Φυσικά και τέτοια εποχή το τελικό σκορ μικρή σημασία έχει, ενώ και οι ομάδες ακόμη δεν έχουν «λυθεί», αφού βρίσκονται εν μέσω της προετοιμασίας τους.  Οι «Βυσσινί» με 3-5-2,  κάτι που ενδεχομένως να αποτελεί... προμήνυμα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ κατάφερε να σκοράρει με τον Νικολιά ωστόσο αργότερα δεν δημιούργησε κάτι ιδιαίτερο όπως και η ΑΕΛ στο πρώτο ημίωρο.

Στο δεύτερο μισό ισορρόπησε την αναμέτρηση, στο 52' της ακυρώθηκε γκολ για φάουλ του Γκοϊκοβιτς στον Λίλα, όμως δεν υπήρξε κάποια εκατέρωθεν «μεγάλη» φάση.  Ωστόσο, οι Βυσσινί είχαν την κατοχή και έβγαζαν ποιότητα στο παιχνίδι με την κούραση όμως και το "πιάσιμο" στα πόδια των παικτών να είναι εμφανή στοιχεία
Οι Πίτι, Παπαφώτης και Κασάδο είδαν τον αγώνα από την εξέδρα.  Από προχθές Δευτέρα 16/7 βρίσκεται στο Καρπενήσι ο Αλέξης Κούγιας αφού μετέφερε και τον Πίτι στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας . Άψογη για μια ακόμη χρονιά η εξυπηρέτηση του Ηotel Lecadin, ενώ το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην προσεχή Κυριακή με τον Λεβαδειακό.
Το θετικότερο όλων ήταν η χρησιμοποίηση των νέων παιδιών από πλευράς Σωτήρη Αντωνίου δείχνοντας έτσι πως υπάρχει μια καλή φουρνιά που έρχεται από κάτω και οι νεαποκτηθέντες Σάχιτι, Φρίουι, Μόρσι όπου έδειξαν θετικά δείγματα γραφής. Υπήρξαν και άλλοι παίκτες με καλή παρουσία όπως οι Μπάλλας και Ντέλετιτς είναι ευνόητο όμως πως πρέπει να δούμε την ομάδα και σε άλλα ματς προκειμένου να βγάλουμε τα απαιτούμενα συμπεράσματα.

ΠΑΣ (Α' ημίχρονο): Βελλίδης – Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Γώγος, Κακούμπα – Νικολιάς, Σιόντης, Λιάσος, Παπαδόπουλος – Γιάκος, Ξύδας.
ΠΑΣ (Β' ημίχρονο): Περιστερίδης – Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Τσικάρσκι – Πήλιος, Μπάρος, Λίλα, Κούζικ – Λουκίνας, Ντόλοβατς.

ΑΕΛ (Α' ημίχρονο): Σουλούκος – Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας – Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πέτροβικ, Χούμπτσεφ –  Ντέλετιτς, Μορσί.
ΑΕΛ (Β' ημίχρονο): Θεοδωρόπουλος – Μόρας, Γρομητσάρης, Γκοϊκοβιτς – Καρανίκας, Φατιόν, Μπάλας, Ντέλετιτς, Κάσσος – Σαχίτι, Φρίουρι.  Επαιξαν και οι Φουρκιώτης (στόπερ), Μπάμης (κεντρικός χαφ), Πινακάς (δεξί μπακ), Νούσιος (κεντρικός χαφ), Χοτζάλι (κεντρικός χαφ)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου