CRIMSON NEWS

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ηττήθηκε αλλά μπορεί την πρόκριση

Ο Αστέρας δεν άντεξε την πίεση της Χιμπέρνιαν στα τελευταία λεπτά, αλλά η ήττα με 3-2 στο Εδιμβούργο του δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει για την πρόκριση στην Τρίπολη.

Ο Κυριακόπουλος πέτυχε δύο γκολ βάζοντας τους Αρκάδες μπροστά στο σκορ, αλλά στο 93’ ήρθε η ανατροπή με το γκολ του Καμπέρι.

Ο Αστέρας μπήκε λίγο πιο μουδιασμένο στο γήπεδο και είδε την Χιμπέρνιαν να τον πιέζει πάρα πολύ από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Από την στιγμή που έφυγε το πρώτο δεκάλεπτο, οι Αρκάδες βρήκαν μέτρα στο γήπεδο και ισορρόπησαν.

Στο 12’ όμως ήρθαν τα πάνω κάτω για τους Σκωτσέζους. Ο Τσιλιανίδης βρήκε τον Κυριακόπουλο, ο οποίος αν και είχε πάνω του δύο αμυντικός με πολύ καλό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ελληνική ομάδα.

Και πάλι ήταν η Χιμπέρνιαν που κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να πάρει φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όμως ο Γουιτάκερ αστόχησε από πολύ κοντά στο 22’, ενώ στο 30’ η σέντρα του Σλίβκα δεν βρήκε αποδέκτες.

Έτσι στο 35’ ο Μανιάς έκανε κεφαλιά πάσα στον Κυριακόπουλος και ο τελευταίος με βολίδα έκανε το 2-0 για τους Αρκάδες, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Χιμπέρνιαν δεν είχε άλλη επιλογή, απ’ το να πιέσει στο σκορ. Οι Σκωτσέζοι έφτασαν έτσι στη μείωση του σκορ σε μία στημένη φάση στο 63’ με κεφαλιά του Αμπροόυζ στο 63’.

Το τέρμα αυτό τους ανέβασε την ψυχολογία και στο 77’ με τον Γκρέι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Λίγο αργότερα ο Αστέρας ισορρόπησε το ματς κι έδειξε ότι θα μπορούσε να κρατήσει το σκορ, όμως στο προτελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Καμπέρι έκανε το 3-2 και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου