CRIMSON NEWS

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Έχασε από τον ΑΟΤ ο Απόλλων

Το πρώτο του, φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Φιλιππούπολη έδωσε ο Απόλλων Λάρισας, αντιμετωπίζοντας τον Α.Ο.Τρίκαλα.
Παρά τα ...βαριά πόδια, από τις συνεχείς προπονήσεις, οι «κυανόλευκοι» απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο και σίγουρα αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα (1-2).

Οι Λαρισαίοι προηγήθηκαν στο 16΄με τον Δημήτρη Μαυριά (1-0) με τους Τρικαλινούς να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Άγγελο Βέρτζο στο 50΄, όμως είχε προηγηθεί φάουλ στον Κραβαρίτη, που δεν ...είδε ο διαιτητής Τσιτσανούδης, που επίσης δεν .."αντιλήφθηκε" καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα, όταν στο 83' ο Κοτσώνης "γκρέμισε" μέσα στην μικρή περιοχή τον Σωτήρη Τσιλούλη!!!



Ο Απόλλωνας ήταν κυρίαρχος στο ξεκίνημα του αγώνα και έπαιξε δυνατά και ο τεχνικός κ. Σάκης Θεοδοσιάδης, απέδειξε ότι "χτίζει" ένα πολύ υγιές σύνολο με αρχή και τέλος, στον τρόπο σκέψης και αγωνιστικής λειτουργίας.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι το επιθετικό πρέσινγκ των παικτών του Απόλλωνα ήταν στην κυριολεξία για σεμινάριο!

Η λαρισινή ομάδα είχε τις ευκαιρίες απέναντι σε ένα πολύ αξιόμαχο αντίπαλο ο οποίος πήρε τελικά τη νίκη με ένα απίθανο σουτ-γκολ του Παρθένη στο 90+2' (1-2).

Τα συμπεράσματα σίγουρα που βγήκαν ήταν άκρως θετικά για τον Απόλλωνα, που συνεχίζει την προετοιμασία του, για να εμφανισθεί, όσο πιο έτοιμος γίνεται με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του, σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.



Απόλλων Λάρισας: Φιρινίδης (46΄Κραβαρίτης), Σάββας (55΄Μίλιτς), Κουρτεσιώτης (72΄Καμπέρης), Ανδρέου Ε. (80΄ Λουκάς), Παπαζαχαρίας (68΄Ανδρέου Γ.), Χατζής (46΄Τσιλούλης, Αγρόδημος (65΄Ιβανίδης), Σουλίδης, Σαχινίδης (70΄Κολοβός), Καρακατσάνης (66΄Συράκος), Μαυριάς (46΄Σκούπρας).


ΑΟ Τρίκαλα: Αποστολίδης (46΄Αθανασόπουλος), Βέρτζος (60΄Γκαλίτσιος), Γιαννίτσης (46΄Κοτσώνης), Πάνος (83΄Παρθένης), Γκόλιας (78΄Μυρσινιάς), Τεγούσης (46΄Αναστασόπουλος), Τσιάρας (63΄Ζήσης), Γροντής (71΄Μανώλης), Μίλιεβιτς (78΄Κατσαντώνης), Τσίπρας (46΄Ζγκούρι), Καππός (46΄Ντιατά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου