CRIMSON NEWS

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Κοντά στην απόκτηση του Πέρι Πέτι

Η μεταγραφική ενίσχυση του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου συνεχίζεται καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το έμψυχο δυναμικό και στα πλάνα του τεχνικού ηγέτη Θανάση Σκουρτόπουλου σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Παρασκευά Μουρατίδη βρίσκεται η ενίσχυση της ομάδας με τέσσερις παίκτες.


Ένας εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Πέρι Πέτι , Αμερικάνος πλέι μέικερ με ιθαγένεια Γουινέας που πέρυσι αγωνιζόταν στο ουγγρικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Κόρνεντ.
Ο παίκτης έχει ηλικία 29 χρονών και έχει γεννηθεί στο Σικάγο στις 5 Απριλίου 1988.
Έχει ύψος 1.85 και στο ελληνικό κοινό είναι γνώριμος από τη θητεία του στον Απόλλωνα Πατρών όπου η πόλη της Πάτρας έγινε η γενέτειρα του ενός παιδιού του(το άλλο γεννήθηκε στην Ουγγαρία).
Ο Αμερικανός παίκτης εκτός των προαναφερόμενων ομάδων έχει φορέσει τις φανέλες των Πεζάρο, Ρόμα, Ζόλνοκι και Τσμόκι Μινσκ.
Στο μεταξύ στην ομάδα του Γυμναστικού –Φάρου πιστεύουν ότι το έμψυχο δυναμικό θα ολοκληρωθεί μέχρι το πρώτο φιλικό στις 10 Σεπτεμβρίου που η λαρισινή ομάδα θα αντιμετωπίσει την τρεις φορές συνεχόμενες πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουκόιλ που θεωρείται μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του βαλκανικού μπάσκετ.
Θα είναι η πρώτη φορά που στο κλειστό της Νεάπολης οι Λαρισαίοι φίλαθλοι θα δούνε μια ομάδα Α1 μετά από οκτώ περίπου χρόνια και οι υπεύθυνοι αυτής πιστεύουν ότι ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια που άρχισε με στόχο η Λάρισα να επιστρέψει στον χάρτη του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου