CRIMSON NEWS

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Ηττήθηκε ο Αχιλλέας στο δεύτερο φιλικό που έδωσε!

Την ήττα με σκορ 0 - 1 δέχθηκε η ομάδα μας στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας από την ομάδα του Ρήγα Φεραίου.
Ο Ρήγας κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 1' με τον Τσελεπή ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και εν συνεχεία έσκασε μέσα από την γραμμή τέρματος.
Η ομάδα μας πίεζε συνεχώς από εκείνο το σημείο και μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες.
Αρχικά ο Καραγκούνης σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή με τον Παπαγιάννη όμως να του λέει όχι.
Δέκα λεπτά αργότερα χάθηκε ακόμη μια ευκαιρία όταν ο Χατζής πάτησε με το τακουνάκι στον Λόλα αυτός «άδειασε» τον αντίπαλο του όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Στην συνέχεια της φάσης και έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Καραγκούνη έξω από την περιοχή αυτός σούταρε δυνατά όμως ο τερματοφύλακας του Ρήγα έδιωξε με υπερένταση.
Η ομάδα μας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζει ώστε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις στην εστία του Ρήγα και στο 32’ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι.
Ο Λόλας έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Χατζής κατέβασε μέσα στην περιοχή έσπασε την μπάλα στον Κόλα αυτός σούταρε δυνατά με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καραγκούνης με κεφαλιά σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι.
Ενώ πριν την λήξη του πρώτου μέρους χάθηκε ακόμη μια ευκαιρία όταν στο 35’ ο Χατζής έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά «έσπασε» στον Κόλα αυτός πλάσαρε όμως ο Παπαγιάννης έδιωξε εξ επαφής σε κόρνερ.


Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι παίκτες μας σημάδεψαν εκ νέου το δοκάρι του Ρήγα.
Καθώς έπειτα από όμορφη σέντρα του Χατζή από τα αριστερά ο Νεμπεγλέρας έκανε την εξ επαφής προβολή όμως η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Αχιλλέα να χάνει ακόμη δυο καλές στιγμές αρχικά με πλασέ του Λόλα στο 65’ το οποίο κόντραρε και κατέληξε κόρνερ και εν συνεχεία ένα γυριστό σουτ του Καραγκούνη το οποίο πέρασε άουτ.
Ενώ ο Ρήγας έχασε την καλύτερή του στιγμή στην αναμέτρηση στο75’ όταν ο Τσελεπής βρέθηκε προ του Χάμου με τον τελευταίο να τον σταματάει εντυπωσιακά στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι.
Οι Συνθέσεις
Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τλούπας, Μάρκου, Καραμπούζης, Καραμπίνας, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Καραγκούνης, Χατζής, Κόλα, Λόλας.
Έπαιξαν και οι: Χάμος, Παπαδημητρίου, Κούλπας, Κομισόπουλος Γιώργος, Κουρούμαλος, Κατσανάκης, Κουσιάς, Κούμρια, Κομισόπουλος Αλέξης.





Ρήγας Φεραίος (Γιώργος Αλεξίου – Χρήστος Σπαθής): Παπαγιάννης, Γεωργατζής (62' Λάμπρου), Καρλιάμπας, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου (68' Χατζησταμάτης), Παπαγεωργίου (64' Χύσα), Καρακώστας (75' Ψάρρας), Τσιώλης (73' Μπακάλης), Τσελεπής (86' Μπομπότης), Τζοβάρας (64' Τζέκα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου