CRIMSON NEWS

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ, ισόπαλη με Αστέρα!

Ισόπαλοι ήρθαν Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΛ με σκορ 1-1. Σε ένα ματς κακό γενικότερα η ΑΕΛ στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε αλλά είχε και ευκαιρίες για να προηγηθεί δίχως να το καταφέρει.7000 οπαδοί έδωσαν το παρόν στο γήπεδο χειροκροτώντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο τέλος.
Πολύ κακό το πρώτο μέρος και για τις δύο ομάδες δίχως να δημιουργήσουν κάτι το ιδιαίτερο. Πολλά τα λάθη στο κέντρο από τους ποδοσφαιριστές δίχως να έχουν φαντασία στο παιχνίδι τους.

Στο 22΄ο Κρίζμαν σε θέση τετ-α-τετ  έκανε το ανάποδο ψαλίδι η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 58 ΄ ο Μάσσα σέντραρε η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ζίζιτς με τον Ζαχαριάδη να δείχνει πέναλντι αρκετά καθυστερημένα. Ο Αργεντίνος το εκτέλεσε και έκανε το 0-1. Στο 70΄ ο Ναζλίδης δέχτηκε την πάσα του Περόνε κάνοντας το 1-1. Στο 74' ο Περόνε σούταρε μέσα από την περιοχή η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 75΄ ο Ρέντζας σέντραρε ο Ναζλίδης με το δεξί δεν "έπιασε" καλά την μπάλα μπλοκάροντας εύκολα ο Αθανασιάδης. Στο 82΄ ο Κλεμέντ πλάσαρε σε τετ-α-τετ φάση ο Μπόζοβιτς μπλόκαρε αποτελεσματικά.
ΠΑΕ ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ναβάρο, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Αγκάνοβιτς, Φατιόν, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Κρίζμαν Ναζλίδης

ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Σίλβα, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντίντα, Ιγγκλέσιας, Μουνάφο, Μανιάς, Καλτσάς, Μάσσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου