CRIMSON NEWS

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Iκανοποίηση για την δουλειά που γίνεται στην ΑΕΛ

 


Η ΑΕΛ επιβεβαίωσε στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης πως δίκαια χαρακτηρίζεται το μεγάλο φαβορί από τον Α’ Όμιλο της Super League 2 για να επιστρέψει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.


Το τελικό 0-2 που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε ο Κώστας Παπαγεωργίου, ικανοποίησε τον τεχνικό των «βυσσινί» Παναγιώτη Γκουτσίδη, ο οποίος είδε τους παίκτες του να εφαρμόζουν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, την τακτική που θέλει να ακολουθήσουν και στα επίσημα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος.



Μια τακτική κατά την οποία η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, πίεζε τον αντίπαλό της και αντιδρούσε ψύχραιμα όταν εκείνος προσπαθούσε να βρει κενούς χώρους, για να δημιουργήσει προβλήματα και γενικά τον υποχρέωσε σε παθητικό ρόλο, στο πρώτο μέρος της συνάντησης.


Αναμφισβήτητα, πάντα «εχθρός» του καλού είναι το καλύτερο και η λαρισινή ομάδα έχει τις δυνατότητες, όπως έδειξε, για να κερδίζει τους αγώνες, αλλά και να αποδίδει το ποδόσφαιρο που θέλουν να βλέπουν οι χιλιάδες φίλοι της.





Ο κ. Γκουτσίδης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διαθεσή του, ενώ έδωσε και χρόνο συμμετοχής για μικρό χρονικό, όμως, διάστημα στους Πλέγα και Νικολιά, οι οποίοι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι και χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους για να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς.


Κατά τα άλλα, σε λιγότερο από έναν μήνα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Super League 2, στις 16 Οκτωβρίου και το πιο δυνατό τεστ της ΑΕΛ είναι το ερχόμενο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 στο στάδιο Αλκαζάρ, κόντρα στον ΝΠΣ Βόλου, που έχει ένα καλογυμνασμένο σύνολο και οι «βυσσινί» θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου