CRIMSON NEWS

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Ισόπαλη με Κηφισιά η ΑΕΛ

 


Στο πρώτο φιλικό επί λαρισινού εδάφους η ΑΕΛ αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την ομάδα της Κηφισιάς, στο στάδιο Αλκαζάρ.



Οι “βυσσινί” δεν είχαν καθόλου καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα σε ένα αξιόμαχο αντίπαλο είχε φάσεις ακόμη και για να κερδίσει.


Η ΑΕΛ έδειξε “κενά” και χρειάζεται η τεχνική της ηγεσία, να προσπαθήσει να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες έχει η ομάδα και να βελτιωθεί ενόψει και των επίσημων παιχνιδιών.


Η Κηφισιά σκόραρε πρώτη στο 37’ με εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Τετέι στον Σέις που έγραψε το 0-1, ενώ στο 56’ με πέναλτι (που κέρδισε παλικαρίσια και εκτέλεσε) του Κριστιάν Κούστα (φωτό) διαμορθώθηκε το τελικό 1-1.


Η ΑΕΛ είχε και δοκάρι με γυριστή κεφαλιά του δραστήριου και πολύ καλού Κούστα από σέντρα του Νίνο στο 86′ για να πάρει ακόμη και την νίκη.


Το ματς είχε ελάχιστες φάσεις με κλασική στιγμή στο 26’ για την Κηφισιά με τον Σέις να σουτάρει εντός περιοχής άστοχα (μετά από εκτέλεση φάουλ), ενώ η ΑΕΛ απάντησε με διαγώνιο σουτ του Όγκμποε στο 42’.


Στο δεύτερο μέρος, πέραν του πέναλτι, η ΑΕΛ είχε καλύτερη λειτουργία και οι παίκτες που μπήκαν αλλαγές (Κούστα, Μιλτιάδης, Νίνο, Θωμαϊδης) έδωσαν διαφορετική ώθηση στην λαρισνή ομάδα.


Πέραν της ευκαιρίας του Κούστα στο 86′ για να πετύχει το 2-1 είχαμε και ένα εν κινήσει βολέ του Θωμαΐδη το οποίο μπλόκαρε σωτήρια ο Αναγνωστόπουλος (προφανώς γιατί μάλλον πήγε επάνω του..).


Διαιτητής: Μπουροζίκας (Λάρισας)


Βοηθοί: Μάνος, Δεδηκούσης (Λάρισας).


ΑΕΛ (Π. Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (60’ Σουλούκος), Παπαγεωργίου Θ.(68’ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός (68’ Κοσονού), Ηλιάδης (46’ Μαξιμένκο), Γκοτζαμανίδης (77’ Γωγουβίτης), Γαρουφαλιάς (46’ Θωμαΐδης), Παπαγεωργίου Κ. (74’ Τσουμάνης), Ραμίρες (46’ Μαυριάς), Γλυνός (46’ Νίνο), Πεντρόσο (68’ Μιλτιάδης), Όγκμποε (46′ Κούστα).


Κηφισιά (Γ. Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Νοικοκυράκης (88’ Σβώκος), Να, Μαζουλουξής, Σωτηράκος (64’ Μπαρμπόσα), Παυλάκης (74’ Ποζατζίδης), Παπασάββας, Ταλάλ (88’ Δημοσθενιάδης), Ιατρούδης (64’ Παναγιώτου), Σέις (64’ Πρίτσας), Τετέι (74’ Κουϊτικίδης).

CRIMSON SCORER.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου