CRIMSON NEWS

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Αποκτά ποδοσφαιριστή από την Αργεντινή η ΑΕΛ; (vid)

 


Η ΑΕΛ αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Καρπενήσι με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός από εκείνους που θα δοθούν δανεικοί (Τσέλα, Δάκτυλας, Κουτσιανούλης, Ζαχαράκης, Αγγελούλης) αλλά και αυτούς που θα διαπραγματευθούν το τι μέλλει γενέσθαι (Γρηγορόπουλος, Θεολόγου).Επίσης, ο 19χρονος Αγγελος Γωγουβίτης συμμετάσχει ως υπό απόκτηση ποδοσφαιριστής στην αποστολή προερχόμενος από τις ομάδες Νέων του ΠΑΟ και του Πας Γιάννινα.

Φαίνεται, όμως σύμφωνα με Αργεντίνικα ΜΜΕ πως ο Φαμπρίτσιο Πεντρόσο θα προστεθεί στο ρόστερ των Βυσσινί. Πρόκειται για εξτρέμ που παίζει και στις δύο πλευρές, 29 ετών και αγωνίζονταν στην Ατλάντα. Επίσης, πέρασε με επιτυχία από τις Σαν Λορένζο , Αλντασίβι, Δε Στρόνγκεστ κ.ά

Για την εξέλιξη της μεταγραφής του παίκτη στην ΑΕΛ ενημέρωσε με tweet ο δημοσιογράφος Luis Merlo όπως και άλλα μεσα της χώρας του (https://www.tycsports.com/primera-nacional/de-atlanta-a-europa-fabricio-pedrozo-jugara-en-la-segunda-division-del-futbol-de-grecia-id456665.html) Εκ παραδρομής αναφέρεται ο Απόλλων Λάρισας αλλά πρόκειται για την ΑΕΛ.



Δείτε σε βίντεο τον Πεντρόσο







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου