CRIMSON NEWS

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

ΑΕΛ: Ατομικό πρόγραμμα για Γκοτζαμανίδη λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

 


Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως χθες -εξαιτίας πιθανόν της έντασης των προπονήσεων- ο Νίκος Γκοτζαμανίδης υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και, όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός Παναγιώτης  Γκουτσίδης ενώπιον όλων των παικτών, θα κάνει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων μέχρι η ομάδα να επιστρέφει στη Λάρισα όπου θα απολογηθεί ο παίκτης στη διοίκηση.



Η ένταση μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι ο παίκτης, παρότι είχε κάποιες ενοχλήσεις, θέλησε να μπει σε ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά η τεχνική ηγεσία ήθελε να τον προφυλάξει και του είπε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.


Από κει και πέρα χθες υπήρξε οικογενειακό διπλό ενόψει του σημερινού φιλικού με την ομάδα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας του A.O. Μυκόνου (18.00) που προπονητή έχει τον Βαγγέλη Βλάχο και στόχος είναι να πάρουν μια ακόμα ευκαιρία οι διαθέσιμοι παίκτες, ώστε να αξιολογηθεί σωστά το έμψυχο δυναμικό.


Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωτάθλημα της Super League 2 θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα έχει περιθώρια να προετοιμαστεί κατάλληλα για δύο περίπου μήνες, όπως και να προγραμματίσει πολλά φιλικά παιχνίδια.



Εφημερίδα Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου