CRIMSON NEWS

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η ΑΕΛ

 


Τη σκυτάλη πήραν από χθες οι διπλές προπονήσεις στην ΑΕΛ, καθώς σταδιακά οι «βυσσινί» ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της μετάβασης της ομάδας στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


Στις προπονήσεις παίρνουν μέρος και οι νεοαποκτηθέντες Κώστας Πλέγας, Δημήτρης Θωμαΐδης και Πέτρος Καλουτσικίδης, οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα λόγω του ban που επέβαλε η FIFA για συγκεκριμένες προσφυγές μέχρι να διακανονιστούν τα χρέη. Ήδη για τον λόγο αυτόν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αχιλλέας Νταβέλης βρίσκεται σε επαφή με τον Σέρβο νομικό Φίλιπ Μπλαγκόγιεβιτς, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος σχετικά με τα μεταγραφικά. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Από κει και πέρα ξεκινάει και επίσημα με την άφιξη στη Λάρισα του νέου τεχνικού διευθυντή των ομάδων Νέων, Θοδωρή Ελευθεριάδη, η οργάνωση και ο σχεδιασμός των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ. Πρώτη κίνηση είναι τα δοκιμαστικά νεαρών παικτών (γεννημένων τα έτη 2006, 2007 και 2008) που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο Ν. Πολιτείας αύριο Τετάρτη 3 και μεθαύριο Πέμπτη 4 Αυγούστου (ώρες 6-9 μ.μ.). Παράλληλα εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες έναρξης προετοιμασίας των ομάδων Νέων της Κ-17 και της Κ-19, ενώ υπάρχει η σκέψη να λειτουργήσει και η Κ-15.

Πηγή: Eφ.Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου