CRIMSON NEWS

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ετοιμη για το Καρπενήσι η ΑΕΛ - Ανακατατάξεις στο ρόστερ - Στην Εθνική ο Βλιώρας


 Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας επί λαρισινού εδάφους ολοκληρώνει σήμερα η ΑΕΛ και αύριο το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί σε σαφώς καλύτερες το βασικό στάδιο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας, καθώς με τις μεταγραφές που σχεδιάζονται να γίνουν το βέβαιο είναι πως θα μείνουν ελεύθεροι κάποιοι ποδοσφαιριστές, ενώ οι μικρότεροι σε ηλικία θα παραχωρηθούν δανεικοί σε ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Super League 2, με τις οποίες οι “βυσσινί” διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις.


Σήμερα θα συγκροτηθεί η αποστολή από τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη και θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο 13 Αυγούστου και ώρα 18.00 η ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αιολικό που προετοιμάζεται στην ίδια περιοχή.


Ξεκίνησε και η Κ-19 με την Κ-17



Χθες το πρωί ξεκίνησαν την προετοιμασία τους και οι ομάδες Νέων της ΑΕΛ Κ-19 και Κ-17 με προπόνηση που έγινε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων. Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μίλησε ο τεχνικός διευθυντής Τάσος Βενέτης, ο αθλητικός διευθυντής Στάθης Ταυλαρίδης, ενώ ήταν και ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής Θοδωρής Ελευθεριάδης.


Ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά να έχουν μία δημιουργική χρονιά και να δουλέψουν κάτω από τις οδηγίες των προπονητών του Ζήση Ζιάγκα, Γιάννη Σιάρκου, ενώ πάντα θα αξιολογούνται με σκοπό να ανέβουν και στην πρώτη ομάδα, όταν φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στο Δασοχώρι, ενώ η ΠΑΕ αναζητά μία μόνιμη λύση για τη διεξαγωγή των προπονήσεων.


Από κει και πέρα η διοίκηση είναι πολύ ευχαριστημένη από την ανταπόκριση των σωματείων στο να παραχωρηθούν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και μετά τον Χατζή που παραχωρήθηκε από την Πελασγιώτιδα θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές για τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής.


Παράλληλα, η ΠΑΕ μένει ευχαριστημένη και από την άριστη συνεργασία που υπάρχει με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ που είναι πρόθυμη να βοηθήσει ώστε παίχτες της να συνεχίσουν στις ομάδες των Νέων. Όσον αφορά την Κ-15, αυτή θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 22 Αυγούστου υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Ελευθεριάδη.


Σημειώνεται πως εξετάζεται το ενδεχόμενο για μια πιθανή μετάβαση των ομάδων Νέων σε προπονητικό κέντρο εκτός της Λάρισας, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για μια εβδομάδα περίπου, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Τέλος για τις ομάδες Κ-19 και Κ-17, το διήμερο Κυριακή και Δευτέρα 14-15 Αυγούστου θα έχουν ρεπό, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους τον Δεκαπενταύγουστο.


Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Χρήστος Αρχοντούλης)

Επίσης, ο επιθετικός της ΑΕΛ Ν.Βλιώρας θα συμμετάσχει στο camp της Εθνικής Παίδων την επόμενη εβδομάδα στα 3-5 Πηγάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου