CRIMSON NEWS

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Εργοτέλης: "Συζητήσεις με Ιταλούς υποψήφιους επενδυτές" - Εγκαταλείπει ο Διαγόρας

 


Σύμφωνα με ανάρτηση του Μανώλη Σεβαστάκη, υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλούς επενδυτές που βρίσκονται σε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας του Εργοτέλη. Όπως όλα δείχνουν, ο Διαγόρας θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2 αφού υπάρχει διοικητικό αδιέξοδο και έτσι δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα


Αναλυτικά:


Η ανάρτηση του Μανώλη Σεβαστάκη:


«Μετά από πολλούς μήνες αγωνίας, απελπισίας και πολλών προσπαθειών έτσι ώστε να κρατήσουμε τον Εργοτελη μας «ζωντανό», βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω, αφού πρώτα ευχαριστήσω τους στενούς μου συνεργάτες Όλγα Σουτζή  και Γιώργο Αποστολάκη, ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην αλλαγή της πλειοψηφίας των μετοχών του κυρίου Μαγκετ Σαμι σε νέους επενδυτές.


Οι συζητήσεις ήταν πολύ ελπιδοφόρες και μόνο θετικές. Το μόνο αρνητικό που στήνει αρκετά εμπόδια είναι η γραφειοκρατεία και ο χρόνος, που δυστυχώς δεν υπάρχει! Ευελπιστούμε λοιπόν στις γρήγορες αποφάσεις των υποψήφιων επενδυτών, έτσι ώστε να έρθουμε άμεσα στο κλείσιμο μιας συμφωνίας!


Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη αγωνία! Είτε τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, είτε αρνητικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους κυρίους Καραταράκης Λευτέρης, Περακάκης Σταύρος αλλά και δυο σημαντικά άτομα που σε αυτό το σημείο θέλουν να μείνουν ανώνυμοι και οφείλω να το σεβαστό, που συμβάλαν σημαντικά στην φιλοξενία, στην επικοινωνία και στις συζητήσεις με τους Ιταλούς υποψήφιους επενδυτές!


Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Βαρδαβά και τον κύριο Τσιράκο για την άμεση και άψογη συνεργασία για την ξενάγηση στο Παγκρήτιο στάδιο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου