CRIMSON NEWS

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Iσοπαλία στο Περιστέρι-Νίκη για την ΑΕΚ

 


Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, για την 5η αγωνιστική της Super League 1.


Στο 6ο λεπτό ο Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ η ομάδα του Περιστερίου, αλλά στο 88ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μορέιρα.


Πλέον ο ΠΑΣ έφτασε στους 9β. και είναι στην 5η θέση, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν μόλις 2β. και βρίσκονται στην προτελευταία θέση.


Ο αγώνας:


Με το καλησπέρα ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Κλωναρίδη. Ο Πίρσμαν από πλάγια θέση, γύρισε παράλληλα στον Λοντίγκιν, έκανε το λάθος, με τον Κλωναρίδη να κλέβει τη μπάλα και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0.


Στο 21ο λεπτό οι Γιαννιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν σε τετατετ του Περέα, ο Πίριτς έδιωξε και κράτησε το 1-0.


Στο 34ο λεπτό νέα ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν σε σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Καστεγιάνο σούταρε με τη μία, αλλά το σουτ του πήγε ψηλά άουτ.


Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα τους, με τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν στο σκορ.


Στο δεύτερο μέρος, προσπάθησε ο ΠΑΣ για να πετύχει γρήγορα την ισοφάριση και έφτασε κοντά στο 53′ αλλά ο Περέα δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά από καλή θέση.


Στο επόμενο λεπτό η ομάδα του Παράσχου άγγιξε το 2-0, με τον Κλωναρίδη να βρίσκεται απέναντι από τον Λοντίγκιν, αλλά ο Ρώσος τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του.


Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 72′, με τον Μπρένερ να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας του Ατρομήτου και απέναντι από τον Πίριτς, σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας των Περιστεριωτών, έδιωξε δύσκολα.


Στη συνέχεια πίεσε ο ΠΑΣ, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να χτυπήσει κυρίως στην κόντρα.


Στο 88ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ο Μίνα βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου και αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Μορέιρα, ο οποίος σε κενό τέρμα έκανε το 1-1. Το γκολ μέτρησε και μετά από την υπόδειξη του VAR, καθώς υπήρξε υπόδειξη οφσάιντ στον Μίνα.


Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.


Κίτρινες: – Κάργας, Σάλιακας, Μπρένερ


Ατρόμητος (Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (90+2′ Μουνίθ), Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον, Γκαλβάο, Καρτάλης (61′ Νάτσος), Κλωναρίδης (75΄ Μπεντινέλι), Κουλούρης (75′ Κωτσόπουλος)


ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε (82′ Εραμούσπε), Πίρσμαν, Μορέιρα (90+3′ Λιάσος), Καραχάλιος (82′ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ (65′ Μπρένερ), Τριάδης (46′ Λώλης), Περέα

kingsport.gr


Η ΑΕΚ κέρδισε με 1-3 τον Παναιτωλικό με σκόρερ τους Λιβάι, Βράνιες και Τσούμπερ. Για τον Παναιτωλικό σκόραρε ο Βέργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου