CRIMSON NEWS

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Ήττα για την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ


 Ο Προμηθέας εκ των πραγμάτων έχει περισσότερες και πιο ποιοτικές λύσεις από τη Λάρισα κι όταν αυτή χάνει τον ηγέτη της Τζέι Θριτ μόλις στο τρίτο λεπτό, όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Οι Πατρινοί πανηγύρισαν μια νίκη που ήρθε άνετα στο δεύτερο ημίχρονο με σκορ 91-77, αφού η Λάρισα το πάλεψε στα ίσια για το πρώτο που άντεχε, καθοδηγούμενοι από τον ασταμάτητο Κέντρικ Ρέι ο οποίος κατά διαστήματα είχε και διαφορετικούς συμπαραστάτες, με πιο ορεξάτο τον Τζεράι Γκραντ. Για τη Λάρισα που έδειξε πράγματα και δεν το παράτησε ποτέ, που έχει εκτός εδώ και καιρό και τον σκόρερ Φόρτσουν,  η αγωνία είναι για την κατάσταση του Θριτ αφού έρχεται το σημαντικό εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή. 


Ο Προμηθέας έκανε δυνατή εκκίνηση στο παιχνίδι, αλλά δεν… τρόμαξε τη Λάρισα. Το 16-6 στο 5′ ήρθε από μεγάλες ταχύτητες των γηπεδούχων, αλλά οι Θεσσαλοί με τον Καράμπελα ( ο οποίος μπήκε γρήγορα στο ματς λόγω του τραυματισμού του Θριτ), στο παρκέ κοντρολάρισαν το ρυθμό και με τους Χάντσον αρχικά και κυρίως τον Τσαϊρέλη βρήκαν επιθετικές λύσεις. Στο δεκάλεπτο το σκορ ήταν 20-19, η Λάρισα προσπέρασε με 27-28 και το ματς πήγε ισορροπημένο μέχρι το 18′. Ο Μάιλς έδωσε το μακρινό σουτ στον Προμηθέα που πήρε ανάσα με το 40-35 και έκλεισε το ημίχρονο στο 42-37. 



 

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε μονόλογο του Προμηθέα, αφού η ελλιπής Λάρισα ξέμενε από δυνάμεις και ο Λουίς Κασιμίρο μοιράζοντας το χρόνο είχε συνέχει φρεσκάδα στο παρκέ. Μεγάλη συμμετοχή για τον Νάσο Μπαζίνα ο οποίος φαίνεται ότι φέτος στα χέρια του Ισπανού διανύει τη σεζόν της καθιέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου