CRIMSON NEWS

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Τα κατάφερε στην παράταση η ΑΕΛ!

 


Aγώνας με 'εντονο ενδιαφέρον ήταν εκείνος αναμέσα στην ΑΕΛ και τον Διαγόρα Ρόδου. Η ΑΕΛ κέρδισε με 1-2 στην παράταση με σκόρερ τους Μαυριά με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και τον Γιάκο με πέναλντι που κέρδισε ο ίδιος ύστερα από χέρι του Τσιαντούλα στο 97'. Ισοφάρισε στο 78΄ ο Ραφίνια με σουτ.

Η ΑΕΛ απώλεσε πολλές ευκαιρίες με τους Νικολιά, Μαυριά και Κολομπίνο στο πρώτο ημίχρονο και Κολομπίνο, Ηλιάδη, Όγκμποε και Κούστα στο δεύτερο μέρος. Κολομπίνο, Νικολιάς και Παπαγεωργίου ξεχώρισαν ενώ και οι υπόλοιποι δεν υστέρησαν. Οι Βυσσινί έστω και στην παράταση έδειξαν χαρακτήρα και κέρδισαν παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλου Ελλάδας. Πάντως, η ΑΕΛ ζητά την αποτελεσματικότητα για να μην δίνει την ευκαιρία στους αντιπάλους της να διεκδικούν κάτι θετικό.

AΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μαϊδάνος (87’ Συμελίδης), Μαξιμένκο, Παπαγεωργίου Κ. (107’ Θεολόγου), Κολομπίνο, Νικολιάς (74’ Γιάκος), Όγκμποε (74’ Κούστα), Μαυριάς (74’ Πατράλης), Γλυνός (59’ Παπαγεωργίου Α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου