CRIMSON NEWS

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Ισοπαλία στην Φιλιππούπολη

 


Δεν απέφυγαν το αγαπημένο τους αποτέλεσμα Απόλλων Λάρισας και ΑΟ Τρίκαλα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για την 13η αγωνιστική σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι όπου όμως οι «κυανέρυθροι» θα μπορούσαν να αποδράσουν με το διπλό αν ο Χατζηκωνσταντίνου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων νικούσε τον Γλύκο όταν βγήκε απέναντι του. Ρόλο στην εξέλιξη της φάσης είχε και η έγκαιρη παρεμβολή του Καρρίκι.


Τα Τρίκαλα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν βελτιωμένα, προσπάθησαν να δημιουργήσουν, είχαν επισκέψεις στα κάρέ των αντιπάλων αλλά δεν απέφυγαν και πάλι κάποια λάθη στο κέντρο της άμυνας τα οποία ευτυχώς δεν απέβησαν μοιραία.


Το θετικό για τα Τρίκαλα, και από την στιγμή που έχουμε μπει στον δεύτερο γύρο είναι ότι εν’ όψει πλέι οφ ή πλέι αουτ (το πιθανότερο) έχουν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.


Το αρνητικό είναι ότι για 7η συνεχόμενη αγωνιστική αγνοούν το τρίποντο αλλά από την στιγμή που η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης και πήρε και τον βαθμό θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι.


Ξεκίνησαν καλά…


Τα Τρίκαλα σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια μπήκαν δυνατά και πήραν τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα επισκεπτόμενοι συχνά πυκνά την εστία του Γλύκου.


Σε μία εξ αυτών στο 19’ σουτ του Παπαγεωργίου έφυγε ελάχιστα άουτ…


Έδωσε δικαιώματα η άμυνα…


Μετά το 20’ όμως άρχισαν οι παραφωνίες στην άμυνα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι του Απόλλωνα και άρχισαν να απειλούν αποδεχόμενοι τα δώρα. Στο 34’ χάθηκε η πιο καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν μετά από απρόσεκτο διώξιμο η μπάλα πήγε πάνω στον Ομπράντοβιτς που από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.


Η ευκαιρία του Χατζηκωνσταντίνου


Στην επανάληψη τα Τρίκαλα βελτίωσαν την αμυντική τους παρουσία και η αλήθεια είναι πως απειλήθηκαν ελάχιστα. Στην κόντρα μάλιστα θα μπορούσαν να αποδράσουν και με την νίκη αν ευστοχούσε ο Χατζηκωνσταντίνου στην φάση που περιγράψαμε στην αρχή.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Τακίδης (Κιλκίς) και βοηθοί του οι κ.κ. Τυριακίδης (Μακεδονίας), Δέλλιος (Πέλλας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Λίταινα, Αθανασιάδη, Γκόλια,  Μόρα του Απόλλωνα και στους Σουλιώτη, Πιαστόπουλο, Ζώγκο  των Τρικάλων


Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φραντζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας, Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας (73’ Τασιούλης),  Μπαλογιάννης (82’ Χατζής), Μπάμπης (82’ Μπαστιάνος), Γιάκος (73’ Γκουντρουμπής), Αθανασιάδης, Ομπράντοβιτς (73’ Ντα Κάμπο),


ΑΟ Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Διαμαντόπουλος, Πιαστόπουλος, Ζώγκος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (62’ Χατζηκωνσταντίνου), Ευθυμίου (80’ Ελευθεριάδης),  Ντιαλόσι, Παπαγεωργίου (89΄Κεχαγιάς),  Σταματής (62’ Πέλκας)


sportrikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου