CRIMSON NEWS

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟ 1-0

 


ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Ακόμα μία νίκη, την τρίτη σε 16 μέρες, πανηγύρισε η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη απέναντι στο τριφύλλι (1-0 το σκορ).

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν εξίσου επιθετικός εν συγκρίσει με τη ρεβάνς Κυπέλλου, όμως ο Παναθηναϊκός δεν έκανε το παραμικρό.


Στο 9′ ο Μάρβιν Πίρσμαν πέρασε σαν σταματημένο τον Φακούντο Σάντσες, έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μανώλης Σάλιακας πλάσαρε άουτ.


Πάνω σ’ αυτό το γκολ πάτησε ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα για να διαφυλάξει το προβάδισμα με άνεση, δεδομένου ότι η αμυντική του λειτουργία πήρε υψηλό βαθμό στην αυτοσυγκέντρωση.


Μία κεφαλιά του Αχιλλέα Πούγγουρα στο 35′ ήταν η μοναδική απειλή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έμειναν χωρίς ακόμα έναν χαφ στο 37′.


Ο Γιουνούς Σανκαρέ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Γενί Ενγκμπακοτό, γεγονός που θεωρητικά θα έπρεπε να τονώσει την επιθετικότητα του Παναθηναϊκού.


Η αλήθεια είναι ότι για περίπου ένα 20λεπτο, από το 50′ ως το 70′, οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι έγιναν πιο επικίνδυνοι, χωρίς ωστόσο να κυριαρχήσουν.


Ο Ρουμάνος έβαλε τους Φεντερίκο Μακέντα, Τάσο Χατζηγιοβάνη στο 66′ και τον Καρλίτος στο 77′, όμως χαΐρι δεν είδε.


Μια κεφαλιά του Φώτη Ιωαννίδη στο 65′ κι ένα σουτ του Μαουρίσιο στο 70′ ήταν οι πιο αξιόλογες φάσεις του Παναθηναϊκού.


Γιώργος Παμλίδης και Άγγελος Λιάσος πέρασαν στο παιχνίδι για το απαιτούμενο φρεσκάρισμα στο στρατόπεδο του ΠΑΣ, ο οποίος στο τελευταίο 20λεπτο δεν απειλήθηκε καθόλου.


Τουναντίον, στο 74′ λίγο έλειψε να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα, όταν ο Χουάνκαρ φλέρταρε με το αυτογκόλ, ενώ στο 82′ ο Παμλίδης σούταρε ελάχιστα άουτ.


sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου