CRIMSON NEWS

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Ήττα για τον Απόλλωνα


 Την ήττα με 1 – 0 γνώρισε στη Πάτρα ο Απόλλωνας Λάρισας, χάνοντας από την Παναχαϊκή που αγωνιζόταν από νωρίς στο πρώτο μέρος με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπρους.


Με γκολ του Χρήστου Γιούση στο 52’, έπειτα από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας, Γλύκου, η Παναχαϊκή παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 19’ (έπειτα από αποβολή του Μπρους), πήρε σπουδαία νίκη με 1 – 0 και ανέβηκε προσωρινά στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.


Ντεμπούτο με το… δεξί στους «κοκκινόμαυρους» για τον προπονητή, Χρήστο Καραπίτσο, ενώ η Πατρινή ομάδα σκόραρε αλλά και νίκησε έπειτα από 4 αγωνιστικές! Tρεις οι αναγκαστικές αλλαγές για την Παναχαϊκή με τους Αραβίδη, Μπάτροβιτς και Αποστολόπουλο να αποχωρούν, λόγω ενοχλήσεων!


Οι Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Σταμόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπρους, Ανάκογλου, Τσερούτι (21′ Μουστακόπουλος), Μπάτροβιτς (66′ Κόκας), Γιούσης, Αραβίδης (11′ λ.τ. Μασούρας).


Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας (59′ Γκουντρουμπής), Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας (46′ Μπαλογιάννης), Μπάλλας (46′ Μπάμπης), Γιάκος (59′ Νύκταρης), Χατζής, Τζοβάρας (46′ Ντα Κάμπο), Ομπράντοβιτς.


arenalarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου