CRIMSON NEWS

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 2-0

 


Η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 απόψε στο ΟΑΚΑ και με αυτό το «τρίποντο» να περνά τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία και να πιάνει τον Αρη στη 2η θέση.

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 2-0 χάρη στα δύο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος επέστρεψε μετά από δύο μήνες στα γκολ και κατάφερε να δώσει στην ομάδα του μία σημαντική νίκη… ανακούφιση. Και έτσι ο Ιρανός φορ έφτασε τα 11 γκολ με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα…


Η Ενωση καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι με τα γκολ του Ανσαριφάρντ στο 7′ και στο 25′, με τον Γκαρσία και τον Αλμπάνη να έχουν εξαιρετικές ενέργειες από προσωπικές πρωτοβουλίες. Τέτοιες που… ξεκλείδωσαν την άμυνα του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος επιθετικά ήταν ακίνδυνος και δεν απείλησε επουδενί την άμυνα της Ενωσης.



Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ κατέβασε ρυθμούς και ταχύτητα, καθώς δεν έχει και πολλές λύσεις με τόσες απουσίες, με τον Απόλλωνα να παραμένει ανίσχυρος για να χτυπήσει το ματς. Πάντως, η Ενωση έκανε 2-3 καλές φάσεις για να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πιο χαμηλός, με την ομάδα του Χιμένεθ να ελέγχει το παιχνίδι και την Ελαφρά Ταξιαρχία να καταγράφει πρώτη τελική στο 80′!




Ετσι η ΑΕΚ απόψε στο ΟΑΚΑ έκανε ένα ωραίο δώρο και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος σήμερα έκλεισε τα 70 χρόνια του. Ενώ στο ΟΑΚΑ ήταν και ο νέος CEO της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Κοσμάς. Επόμενο ματς για την Ενωση, την Κυριακή στο Βόλο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα ο Αρης υποδέχεται τον ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ παίζει στην Λεωφόρο με τον ΠΑΟ.


SPORTIME.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου