CRIMSON NEWS

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Ισοπαλία στην Ιεράπετρα


 Συνέχεια στο αήττητο τους έδωσαν τα Τρίκαλα, που επικράτησαν με 3-0 εντός έδρας της Δόξας Δράμας. Πήρε το ντέρμπι της Κρήτης ο Εργοτέλης, ισοπαλίες για Ιωνικό, Παναχαϊκή, μοιρασιά στην Ιεράπετρα.

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 3-0


Την δεύτερη τους εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αποτελέσμα που τα φέρνει πλέον στην πρώτη θέση πανηγύρισαν τα Τρίκαλα. Το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη ήταν αυτό, το οποίο μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του ματς, με συνέπεια να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα καρέ του Στεφανάκου.


Από το 15΄ και μετά η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη ισορρόπησε το ματς, ωστόσο οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που στο 21΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, με το σουτ του Πέλκα να φεύγει λίγο άουτ από την εστία του Στεφανάκου. Ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι «κυανέρυθροι», το πέτυχαν στο 39' με τον Τζαλόσι να εκμεταλλευέται λάθος της άμυνας των «μαυραετών» και να βάζει μπροστά στο σκορ τον ΑΟΤ.


Στο 43΄ τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά στο 2-0, ο Σουλιώτης όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στεφανάκο... Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 59΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους αυτή τη φορά με τέρμα του Σταματή. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι «κυανέρυθροι» πίεσαν για να φτάσουν στο 3-0, κάτι το οποίο κι έγινε στο 76΄ με τον Ευθυμίου αποτέλεσμα το οποίο ήταν και το τελικό του αγώνα.


Χανιά – Εργοτέλης 0-1


Διαγόρας -Ιωνικός 1-1


Παναχαϊκή – Καραϊσκάκης 2-2


ΟΦ Ιεράπετρας – Απόλλων Λάρισας 0-0


SDNA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου