CRIMSON NEWS

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Τεράστιο διπλό με 3-1 επί του ΑΟΤ για τους Βοιωτούς

 


Τεράστιο διπλό με 3-1 επί του ΑΟΤ για τους Βοιωτούς, που απολαμβάνουν ξανά τη μοναξιά της κορυφής στην SL2 * Κυρίαρχοι οι «πράσινοι» του Αντωνίου καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και με δύο δοκάρια, έβαλαν για λίγο μέσα στο παιχνίδι τους γηπεδούχους από γκάφα του Γκέκα


Καβάλα στο άλογο είναι ο Λεβαδειακός και αποδεικνύει εντός γηπέδων ότι δεν αστειεύεται για την πρωτοκαθεδρία της Σούπερ Λίγκας 2! Έτσι πέρασε σαν «πύραυλος» το Σάββατο (30/1) από τα Τρίκαλα με 1-3 επί της ομώνυμης ομάδας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής… Νίκη πρωτιάς, αφού οι «πράσινοι» του Σωτήρη Αντωνίου έμειναν με 11 πλέον πόντους μόνοι στην κορυφή, αφήνοντας στους 8 τους ισόβαθμους μέχρι πριν την έναρξη του ματς γηπεδούχους του Απόστολου Χαραλαμπίδη.


Αυτή ήταν η τρίτη εκτός έδρας επικράτηση -και μάλιστα συνεχόμενη μετά από Άρτα και Παγκρήτιο- για τους Βοιωτούς, ενώ αντίθετα οι Θεσσαλοί γνώρισαν την παρθενική τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.


Η νίκη του Λεβαδειακού ήταν πανάξια, αφού ήταν κυρίαρχος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και από ένα δικό του σφάλμα, την γκάφα του γκολκίπερ Γκέκα, έβαλε για λίγο μέσα στο παιχνίδι τον ΑΟΤ που στις αρχές του β’ ημιχρόνου μείωσε προσωρινά σε 1-2.Μετά από ένα ισορροπημένο α’ ημίχρονο οι Κρητικοί έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Καμαρά και τελικά έμειναν στο 0-0 με την Ξάνθη * Μαθαίνει την ομάδα του στους αγώνες ο Πόποβιτς και οι Θρακιώτες αυτό το πληρώνουν




ΞANΘΗ (ΤόνιΠόποβιτς): Μπέντο, Τσαμούρης (78' Κέβιν), Τζούρμαν, Θυμιάνης (90+2' Τ. Παπάζογλου), Θ. Παπάζογλου (78' Καπνίδης), Τάτος (71' Βόλτερς), Σιατραβάνης (71' Μυστακίδης), Στάθης, Δημούτσος, Βέρκερ, Εμπερτ.


ΧΑΝΙΑ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης (81' Αναστασόπουλος), Ανδρέου, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας (81' Τριανταφυλλάκος), Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Κάρλος (65' Μπραμπίγια), Καμαρά (73’ Βρεττός), Μασένα (81' Διαμαντόπουλος).


a sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου