CRIMSON NEWS

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Σημαντικές νίκες για ΠΑΣ, Λαμία και Παναθηναϊκό

 


Την πέμπτη του διαδοχική στο πρωτάθλημα πανηγύρισε στον Βόλο ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 2-0 της τοπικής ομάδας για την 19η αγωνιστική της Super League 1, κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν και για έκτο σερί ματς.


Ο Καμπετσής βρήκε δίχτυα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, στο 42’ με την… βοήθεια και του Γκρίλο, με τους «πράσινους» να μένουν με παίκτη λιγότερο από το 55ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Χουάνκαρ.


Ωστόσο, αντί η ομάδα της Μαγνησίας - που είχε καλύτερες φάσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά τις σπατάλησε - να φτάσει στην ισοφάριση, ήταν ο Ιωαννίδης εκείνος που σκόραρε, για το τελικό 0-2 στο 65!


Έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 34 βαθμούς μετά από 19 παιχνίδια, όντας στο -2 από τον τέταρτο ΠΑΟΚ, την ώρα που ο έβδομος Βόλος παρέμεινε στους 23 πόντους, επίσης έχοντας παίξει 19 ματς.


Βόλος (Άνχελ Λόπες Πέρεζ): Κλεϊμαν, Ντεντάκης (22’ λ.τρ. Μπαριέντος, 46’ λ.τρ. Κιάκος, 71’ Μπάλλας), Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Σάντος, Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας.


Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο (90’ Αγιούμπ), Χατζηθεοδωρίδης, Αϊτόρ (79’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (83’ Καρλίτος), Καμπετσής.



 Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα και πήρε το πολύτιμο τρίποντο που την ξεκόλλησε για πρώτη φορά μετά από μήνες από την τελευταία θέση. Ο Καραμάνος το «χρυσό» γκολ απέναντι σε έναν πολύ κακό Απόλλωνα που είχε μόλις 3 τελικές στο παιχνίδι όπου μόνο η μία εξ΄αυτών αποτέλεσε ουσιαστική ευκαιρία! ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 στο ΟΑΚΑ απόψε με την Ενωση να… προσγειώνεται απότομα στην πραγματικότητα και μετά από ένα σερί αήττητων αγώνων να χάνει εντός έδρας μετά από κακή εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.


Τα γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα στο ΟΑΚΑ έβαλαν ο Κρίζμαν με πέναλτι στο 33′ και ο Λεό στο 87′ σε αντεπίθεση.

gazzetta.gr, sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου