CRIMSON NEWS

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Ισοφάρισε στο τέλος ο Βόλος και πήρε τον βαθμό!

 


Με γκολ του Περέα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βόλος απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Αστέρα Τρίπολης, στην μεταξύ τους εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, που διεξήχθη την Τετάρτη (09/12) στο «Θ. Κολοκοτρώνης».




Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 24' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 και πάλι από την... άσπρη βούλα στο 52'.


Εντούτοις ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Κλέιμαν αναδείχθηκε νικητής στη μεταξύ τους μονομαχία, κρατώντας την ομάδα του ζωντανή στο ματς, με τον Περέα στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει με κοντινό πλασέ το τελικό 1-1.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βόλος ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Φεράρι στο 90'.


Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 1-1


Γκολ: 24' πεν. Μπαράλες (Αστέρας), 90+4' Περέα (Βόλος)


Κίτρινες: Ιγκλέσιας (Αστέρας), Κολόμπο (Βόλος), Νίνης (Βόλος), Δουβίκας (Αστέρας), Άλβαρες (Αστέρας), Μπαράλες (Αστέρας), Καστάνιο (Αστέρας), Φεράρι (Βόλος)


Κόκκινες: 90' Φεράρι (Βόλος)


Δοκάρια:


Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρες (80' Τασουλής), Σουάρεθ, Κάστανο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (66' Τιλίκα), Γκόμες, Σίτο (66' Βαλιέντε), Μπαράλες, Κρέσπι.


Βόλος: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσες, Ριέντστρα, Νίνης, Μαρτίνες (46' Περέα), Ουάρντα, Δουβίκας, Μπαρτόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου