CRIMSON NEWS

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Λύση συνεργασίας με Λίνο Γαβριήλ μετά την ήττα από τον ΑΡΗ

 


Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοινώνει το διαζύγιο κοινή συναινέσει με τον προπονητή κ. Λίνο Γαβριήλ.


Ο προπονητής ανέλαβε την ευθύνη για τις ήττες που καταγράφηκαν στις πρώτες αγωνιστικές της Basket League και αποχωρεί από την ομάδα ύστερα από παραίτηση που έγινε δεκτή από τη διοίκηση. Σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας μας του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή του και στη συνέχεια της καριέρας του.


Ο Άρης πραγματοποίησε ένα πολύ καλό τελευταίο δεκάλεπτο και επικράτησε με σκορ 88-84 της Λάρισας για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική της Basket League, σπάζοντας έτσι το αρνητικό σερί που είχε χτίσει στα εκτός έδρας ματς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: 1-1 στο χωράφι του ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: 1-1 στο χωράφι του ΟΑΚΑ

Οργή Σιαμπάνη για την αλητεία του ΠΑΟΚ – Δημοσίευσαν και τη διεύθυνση του σπιτιού του


Έτσι οι κιτρινόμαυροι παραμένουν στη 10η θέση με ρεκόρ 3-3, ενώ από την άλλη η ομάδα της Λάρισας έπεσε στο 1-5 και πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος.


Κορυφαίος για το σύνολο του Σάββα Καμπερίδη ήταν ο Τζαμάλ Σούλερ με 18 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Γιάννης Κουζέλογλου και Μάριο Τσάλμερς με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα.




Όσον αφορά τους γηπεδούχους εκείνοι που ξεχώρισαν ήταν ο Μπράντον Ρας με 20 πόντους, ενώ πολύ καλή απόδοση είχε και ο Τζέιμς Ουέμπ που τελείωσε το ματς με νταμπλ-νταμπλ 15 πόντους και 14 ριμπάουντ.


Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χωρίς κάποια να μπορεί να ξεφύγει από την άλλη χτίζοντας μια καλή διαφορά. Η Λάρισα τελικά ήταν αυτή που στο δεύτερο δεκάλεπτο φάνηκε να πατά καλύτερα κάνοντας ένα επιμέρους 26-19.


Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώκε με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 47-42 υπέρ της ομάδας του Λίνου Γαβριήλ.


Στη συνέχεια ο Άρης προσπάθησε να επιστρέψει, πλησιάζοντας κοντά στο σκορ για να κάνει την ανατροπή. Κάτι που τελικά κατάφερε χάρη στην εξαιρετική του τέταρτη περίοδο όπου πήρε τα ηνία του αγώνα και δεν τα έχασε ποτέ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου