CRIMSON NEWS

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Nικητής ο ΟΣΦΠ, ωραίο ματς στο Περιστέρι



To ερυθρόλευκο βάφτηκε το αιώνιο ντέρμπι για λογαριασμό της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη (1-0) χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Κώστα Φορτούνη με το αριστερό στο 21ο λεπτό.


Οι ερυθρολεύκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, οι πράσινοι είχαν δικό τους το δεύτερο ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Μακέντα να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Δείτε τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από το ματς.


Η ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ


Ο Κώστας Φορτούνης επιλέχθηκε για την κορυφή της επίθεσης - πλαισιωμένος από τους Γιώργο Μασούρα και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς αντίστοιχα στα δύο άκρα - και το 1-0 φέρει την υπογραφή του.



Ο Γιαν Εμβιλά στο 21ο λεπτό έβγαλε την ωραία μπαλιά για τον Ραφίνια, ο οποίος καλυπτόταν και την κατέβασε με εξαιρετικό κοντρόλ.


Ο Βραζιλιάνος γύρισε από αριστερά - ο Χατζηγιοβάνης δεν μπόρεσε να τον κλείσει - αλλά ο Σωκράτης Διούδης έβγαλε το πλασέ του Γιώργου Μασούρα.


Ο Φορτούνης με καταπληκτικό σουτ εντός περιοχής δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού κι άνοιξε το σκορ.


Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο μετά από έντεκα αναμετρήσεις.


σπορτ24.gr


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Φατιόν (4’) και Ιωαννίδη (47’), ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ισάριθμες με εύστοχα χτυπήματα πέναλτι του Μανούσου στο 37’ και το 72’.


Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 2-2


Γκολ: 4' Φατιόν (Απόλλων), 37' πεν. Μανούσος (Ατρόμητος), 47' Ιωαννίδης (Απόλλων), 72' πεν. Μανούσος (Ατρόμητος)


Κίτρινες κάρτες: Γκαλβάο Μάτιτς, Ραμπέγιο, Σάλομον - Ντομίνγκες, Φατιόν, Μπρούσιτς, Κιτοκό


Κόκκινες κάρτες: -


Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Κιβρακίδης (87' Τομάσεβιτς), Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον (87' Ούμπιδες), Χαρίσης (58' Μπουσούλατζιτς), Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος, Κωτσόπουλος (78' Ενσικουλού), Μάτιτς (57' Ραμπέγιο).


Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμης (60' Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (81' Φερνάντεζ), Ιωαννίδης (88' Ντάουντα), Μπεντινέλι, Μουνιέ (61' Κιτοκό), Φατιόν (82' Σλίβκα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου