CRIMSON NEWS

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε 4-1 την Αϊντχόφεν

 


Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε 4-1 την Αϊντχόφεν στην Τούμπα με επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν 1-0 με πέναλτι του Ζάχαβι στο 21’, όμως ο «Δικέφαλος» του Πάμπλο Γκαρσία απάντησε τέσσερις φορές. Στο 47’ ο Ζβαμπ ισοφάρισε, ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς σκόραρε στο 56’ και το 67’, ενώ τέρμα σημείωσε και ο Τζόλης (58’).


Ο ΠΑΟΚ που παρέμεινε αήττητος στον όμιλο, έφτασε τους 5 βαθμούς, και πλέον είναι δεύτερος αφού την κούρσα οδηγεί η ισπανική Γρανάδα.


To κλειδί της μεγάλης ανατροπής και ανεπανάληπτης επιτυχίας του ΠΑΟΚ ήταν οι αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Πάμπλο Γκαρσία περνώντας στην ομάδα τους γρήγορους επιθετικούς Τζόλη και Σφιντέρσκι, που με την σειρά τους αξιοποίησαν και τον χαρισματικό Αντρίγια Ζίφκοβιτς που με δυο ωραία γκολ έδειξε τον δρόμο της μεγάλης νίκης.


ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο Σοάρες, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης (71' Λύρατζης), Σβαμπ, Αογκούστο, Ελ Καντουρί (81' Τσιγγάρας), Μπίσεσβαρ (46' Τζόλης), Τσόλακ (46' Σφιντέρσκι), Α. Ζίφκοβιτς (83' Μουργκ).


Αϊντχόβεν (Ρότζερ Σμιντ): Εμβογκό, Τεζέ, Σανγκαρέ (84' Λεντέσμα), Μποσάλι, Μαξ, Τόμας (58' Μαντουέκε), Ροσάριο (46' Φέιν), Γκέτσε (83' Σαϊμπαρί), Ιχατάρεν (58' Μάουρο Τζούνιορ), Μάλεν, Ζάχαβι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου