CRIMSON NEWS

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Νίκες για ΑΕΚ,ΠΑΟΚ και ΟΦΗ

 


Η ΑΕΚ έφυγε με το τρίποντο από το «Θ. Κολοκοτρώνης», καθώς επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, για την 10η αγωνιστική της Super League 1.


Οι "κιτρινόμαυροι" πήραν το προβάδισμα στο 13' με τον Λιβάγια, ο οποίος με ένα ωραίο σουτ στην κίνηση νίκησε τον Παπαδόπουλο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του (0-1).


Στο 44' πάντως ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στην ισοφάριση με ωραία καρφωτή κεφαλιά του Μπαράλες.


Στο 48' ο Λιβάγια επιχείρησε μία σέντρα απ' τα αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροπή και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου, με τον Ανσαριφάλντ στο 58' να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην ΑΕΚ με ωραίο σουτ (1-2).


Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 1-2


Γκολ: 13' Λιβάγια (ΑΕΚ), 44' Μπαράλες (Αστέρας), 58' Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ)


Κίτρινες: Ινσούα (ΑΕΚ), Μπαράλες (Αστέρας), Κρίστισιτς (ΑΕΚ)


Κόκκινες:


Δοκάρια: 48' Λιβάγια (ΑΕΚ)


Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε (84' Ιγκλέσιας), Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο (46' Αλί Μπαμπά), Γκόμες, Ρεγκίς (84' Τιλίκα), Μπαράλες


ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Ινσούα, Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Μάνταλος (90' Χνιντ), Λιβάγια, Τάνκοβιτς (79' Σιμόες), Ανσαριφάρντ (71' Ολιβέιρα)


Τη δεύτερη συνεχόμενη -και τρίτη συνολικά - νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League 1 πέτυχε την Κυριακή ο ΟΦΗ.




Η ομάδα του Σίμου επιβλήθηκε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, «σπάζοντας» παράλληλα το «ρόδι» στο σπίτι της.


Οι Στάρτζεον και Νέιρα σημείωσαν τα γκολ των Κρητικών, ενώ ο Ελευθεριάδης ισοφάρισε προσωρινά για τους Γιαννιώτες.


Κίτρινες: Γρίβας, Διαμαντής, Σωτηρίου – Σάλιακας, Οικονομόπουλος


ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης (76’ Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ντε Γκουζμάν (36’ λ.τρ. Σακόρ), Στάρτζεον (84’ Βούρος), Γρίβας (75’ Γιαννου), Σαρδινέρο.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Κάργας, Σάλιακας (59’ Οικονομόπουλος), Πίρσμαν, Παντελάκης, Σιόντης (76’ Δούμτσης), Κάστρο, Ντομίνγκες, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό Μπατίστ (65’ Καρτάλης).


Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από το «Αθανάσιος Διάκος», επικρατώντας με σκορ 2-0 της Λαμίας, για την 10η αγωνιστική της Super League 1.


Οι «ασπρόμαυροι» πήραν από νωρίς το προβάδισμα, κάνοντας το 1-0 στο 12' με τον Τζόλη, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια στο 64΄.


Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2


Γκολ: 12' Τζόλης (ΠΑΟΚ), 64' Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ)


Κίτρινες: Μπεχαράνο (Λαμία), Τζόλης (ΠΑΟΚ), Σκόνδρας (Λαμία)


Κόκκινες:


Δοκάρια:


ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Επασί, Σκόνδρας (62΄ Βασιλακάκης), Ασίγκμπα, Αντέτζο, Πάτρικ, Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Ντέλετιτς, Τσούκαλος (62' Αραμπούλι), Ρόμανιτς, Καραμάνος.


ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (71' Σβαμπ), Νινούα (81' Τσιγγάρας), Μουργκ (59' Ζίβκοβιτς), Τζόλης (59' Βιεϊρίνια), Σβιντέρσκι (81΄ Τσόλακ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου