CRIMSON NEWS

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Nίκησε τον Πανιώνιο η ΑΕΛ Κ-19!

Την νίκη με 1-2 πανηηγύρισε η ομάδα νέων της ΑΕΛ Κ-19. Η επικράτηση αυτή είναι η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα η εμφάνιση όμως ήταν εξίσου καλή όπως στα προηγούμενα ματς με την διαφορά πως ήρθαν οι απαιτούμενοι βαθμοί! Ο Μούντριχα σκόραρε για τον Πανιώνιο με τους Βυσσινί στο δεύτερο μέρος να χάνουν πέναλντι με τον Χαλάτση και τους Πινακά και Ζαχαράκη να χρίζονται σκόρερ στο 70΄και στο 85΄ με ωραίες προσπάθειες αντίστοιχα!

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας  ο τεχνικός της ομάδας Μίλτος Ζιάκας δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, ωστόσο η ομάδα δεν μένει σε αυτό αφού όπως μας είπε ο βασικός στόχος δεν είναι απλά οι νίκες αλλά η προώθηση ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα ώστε να την βοηθήσουν και όχι να υπογράψουν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο χωρίς την ανάλογη συνέχεια. Οι νίκες βοηθούν στον ψυχολογικό τομέα χωρίς να "παίρνουν αέρα τα μυαλά" των παικτών αφού υπάρχει δρόμος μπροστά που πρέπει να διανύσουν για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο και τέλος δήλωσε ο κόουτς των Βυσσινί ευχαριστημένος από τις θετικές συνθήκες δουλειάς ( είναι η 3η φορά που εργάζεται στην ομάδα) αφού η συνεργασία με όλο το επιτελείο και την διοίκηση είναι πολύ καλή.

Πανιώνιος: Τζίνας, Τριάντης, Μπάκος (75′ Ζάχι), Σεμερτζάκης, Μίκο, Κουτσάκης (80′ Τσουρούλας), Πρέγκου, Στατίρης, Γρίβας, Μούντριχας, Μπιλικαΐδης (55′ Ρέτσος).

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Σουλούκος, Φουρκιώτης, Μαλάκος, Σταμάτης, Μιλτιάδης (75′ Μπουζούκης), Σούμπασης (46′ Καμπέρης), Χαλάτσης, Πινακάς, Δάκτυλας (46′ Κοτσιανούλης), Ζαχαράκης, Κορτσάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου