CRIMSON NEWS

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτη νίκη για Ατρόμητο, νίκη για ΟΣΦΠ

Έγινε… εύστοχος και νίκησε ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες σπατάλησαν ευκαιρίες στο α’ μέρος, αλλά στο δεύτερο λύγισαν τη Λαμία στο Φάληρο, επικρατώντας 2-0 για την 5η αγωνιστική, με τον Σουνταντί να λυτρώνει και να… λυτρώνεται στο 61’, έπειτα από πάσα του Ελ Αραμπί, που είχε και ασίστ και γκολ (70’).

Έτσι, πέτυχαν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα και βρέθηκαν μόνοι πρώτοι, περιμένοντας «δώρο» στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για να μην αποκτήσουν πάλι… συγκάτοικο.

Αρκετές αλλαγές από τον Πέδρο Μαρτίνς, που έδωσε ανάσες σε βασικά του «εργαλεία» ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία την Τρίτη (01/10, 22:00).

Ντεμπούτο έκανε ο Λοβέρα, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην αρχή και στο φινάλε, μίλησε ο Γιώργος Μανούσος που με δύο δικά του τέρματα οδήγησε τον Ατρόμητο στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο ματς, μόλις στο 1ο λεπτό, όταν το τέρμα του Μανούσου μέτρησε μετά από έλεγχο του VAR.

Στο 71’ ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση με τον Μοράρ, σε μια εξαιρετικά δύσκολη φάση, όπου ο Ρουμάνος φαίνεται να είναι στην ίδια ευθεία με τον τελευταίο αμυντικό, (οπότε η προσπάθεια για συμμετοχή του Γιοβάνοβιτς στη φάση ίσως είναι καταλυτική στο να μην μετρήσει). Έτσι στο 87ο λεπτό ο Μανούσος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Γούτα στο 19΄.

Ο Παναιτωλικός παραμένει η μόνη ομάδα που δεν έχει πάρει ούτε έναν πόντο στο πρωτάθλημα και βρίσκεται προτελευταίος,μόνο πάνω από τον Πανιώνιο που βρίσκεται στο -2.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου