CRIMSON NEWS

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Ανανέωσε ο Μιλοσάβλιεβιτς

Ο Σέρβος Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς από τη μέρα που ήρθε στην ΑΕΛ από την ελβετική Λουγκάνο αναδείχθηκε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και είναι αυτός που έχει πετύχει το μοναδικό μέχρι τώρα γκολ των «βυσσινί» της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας συμφώνησε μαζί του την ανανέωση συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια, καθώς το συμβόλαιό του τελείωνε το καλοκαίρι. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου του 1992) αναμένεται μετά από αυτή τη συμφωνία που έγινε λίγο πριν την αναμέτρηση Πανιωνίου-ΑΕΛ να είναι σαφώς πιο απελευθερωμένος από το άγχος στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι τώρα με την ομάδα της ΑΕΛ ο παίκτης έχει κάνει 44 εμφανίσεις, πέτυχε 4 γκολ, ενώ έχει δεχθεί 11 κίτρινες κάρτες.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ θα ζητήσει από την ΚΕΔ να μην ορίζονται σε παιχνίδια της τρεις διαιτητές και συγκεκριμένα οι: Τάσος Παπαπέτρου, Αριστείδης Διαμαντόπουλος και Γιάννης Παπαδόπουλος. Το ερώτημα είναι αν θα γίνει δεκτό το αίτημα από την ΚΕΔ.


eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου