CRIMSON NEWS

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτη νίκη με άνετο και επιβλητικό τρόπο!

 Την πρώτη της νίκη σημείωσε η ΑΕΛ απέναντι στην Ξάνθη με 3-0. Το Οματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας αλλά οι Βυσσινί ήταν επιβλητικοί, αποτελεσματικοί και ουσιώδεις. Δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ξάνθη που δέχθηκε την πρώτη της ήττα αφού δεν επιβεβαίωσε ούτε στο ελάχιστο το 3 στα 3 που είχε στα προηγούμενα ματς, ΠοΝΠιοτική αναβάθμιση της ομάδας με Κατσε και Ουάρντα ενώ είδαμε για πρώτη φορά να αγωνίζεται ο Χαλκιαδάκης. Πολύ καλός και ο Στάνκοβιτς. Στο γήπεδο βρέθηκαν και πάικτες του ΝΠΣ Βόλος(Γκαραβέλης, Γέντρισεκ, Δημόπουλος)
Στο 20΄ λάθος του Καρασαλίδη ο Ουάρντα μπήκε κατ΄μέτωπο σούταρε με το αριστερό η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 31 απευθείας φάουλ του Ουάρντα ο Βίτορ απέκρουσε σε κόρνερ και στην εκτέλεση του ο Καρασαλίδης με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Στο 38 σουτ του Ουάρντα πάνω στην κίνηση η μπάλα λίγο άουτ.   

Στο 52΄ ο Νούνιτς πάσαρε σωστά ο Ουάρντα την άφησε και ο Μιλοσάβλιεβιτς πλάσαρε άψογα για το 2-0. Στο 59΄ ο Λισγάρας πήρε δίκαια δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.  Στο 73΄ ο Κάτσε εκτέλεσε φάουλ απέκρουσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία.  Στο 82΄ ο Μπέρτος με προβολή έκανε το 3-0 ύστερα από σέντρα του Σεσέροβιτς.

Η ενός λεπτού σιγή σήμερα ήταν αφιερωμένη στους Δημήτρη Μουσιαρη, Δημήτρη Κουκολιτσιο και Γιώργο Μητσιμπόνα.

Επίσης στη μικρή Μαρία  (το επίθετο κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας της δεν ανακοινώθηκε και παρακαλούμε να το σεβαστειτε) που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα.

Ακολουθεί το μήνυμα που αναγνώστηκε από το μικρόφωνο και η φωτογραφία της μικρής Μαρίας (τις φωτογραφίες των Δημήτρηδων και του Γιώργαρου τις έχετε αλλά θα τις στείλω πάλι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου