CRIMSON NEWS

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

ΑΕΛ Σούβλισμα στο... γήπεδο


 Η ΑΕΛ για μία ακόμα φορά έχει υποχρεώσεις τις άγιες μέρες του Πάσχα, αφού στις 8 Μαΐου αγωνίζεται στη Λειβαδιά, με τον αήττητο στα πλέι οφ Λεβαδειακό, που έχει εξασφαλίσει την άνοδο. Κάτι που αναγκάζει την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες να σουβλίσουν την Κυριακή του Πάσχα στο γήπεδο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, αλλά με καλή διάθεση, καθώς προέρχεται η ομάδα από νίκη με την ΑΕΚ Β’ με 3-0.



Συγκεκριμένα, ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης προπόνησε χθες τους παίκτες του με ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να μην υπάρξουν τραυματισμοί που μπορεί να επιβαρύνουν την ομάδα... Σήμερα και τη Μεγάλη Παρασκευή οι παίκτες θα έχουν ρεπό, ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα γίνει κανονικά προπόνηση, αφού την Τετάρτη 8 Μαΐου υπάρχει το προτελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου.

Στο μεταξύ, στον αγώνα αυτόν δε θα αγωνιστεί ο τραυματίας και σκόρερ του πρώτου γκολ του προχθεσινού αγώνα Κώστας Παπαγεωργίου, που υπέστη βαρύ διάστρεμμα, ο Ηλιάδης που έχει βαρύ αιμάτωμα και δύσκολα θα είναι έτοιμος, ενώ ο Κοσσονού πάει για χειρουργείο με πρόβλημα στους κοιλιακούς. Την εγχείριση θα την κάνει άμεσα, ώστε να είναι έτοιμος την περίοδο της προετοιμασίας.



Γιανναράκης, Μαυριάς και Αντράντα θα επιστρέψουν και θα είναι στη διάθεση του προπονητή, ενώ ερωτηματικό παραμένει η αποθεραπεία του Μιλτιάδη. Υπενθυμίζουμε ότι έχει τελειώσει λόγω τραυματισμών η σεζόν για Θεοδωρόπουλο και Σάρατε.

Στο μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί για την επάνοδο του Δημήτρη Στάμου, που επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά τις 21 Ιανουαρίου, όταν έπαιξε με τον Μακεδονικό στην κανονική περίοδο (0-0). Μετά από τρεις μήνες απουσίας ήταν πολύ καλός και έγινε αλλαγή λόγω κόπωσης.

Τέλος, μετά από δεκαπέντε μήνες ξαναφόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ ο Μιχάλης Τσουμάνης, καθώς το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 15 Ιανουαρίου 2023 με τη Βέροια (1-0), πριν φορέσει τη φανέλα δύο Ηρακλέων, του Ηρακλή Λάρισας και του ΠΟΤ Ηρακλή (με τις δύο ομάδες έπαιξε συνολικά 11 παιχνίδια).

Πηγή: ΕΦ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου