CRIMSON NEWS

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Στα ημιτελικά ο ΟΣΦΠ


Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League πήραν οι «ερυθρόλευκοι» καθώς επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι, μια και η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκε 1-0 για τους Τούρκους.



Το «παρών» στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα δώσει για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός, έπειτα από την ιστορική πρόκριση που πήρε στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποδείχθηκαν πιο… ψύχραιμοι στη διαδικασία των πέναλτι, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντή Τζολάκη, που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις των Τούρκων.


Έτσι, το «συγκρότημα» του Πειραιά θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Άστον Βίλα, η οποία προκρίθηκε νωρίτερα το βράδυ της Πέμπτης (18/04) κι αυτή στη διαδικασία των πέναλτι, απέναντι στην Λιλ. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ την Μεγάλη Πέμπτη (02/05) και ακολούθως η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη του Πάσχα (09/05) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με… φόντο τον τελικό στην «OPAP Arena» στις 29 Μαΐου.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου