CRIMSON NEWS

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Η εξέλιξη των προπονήσεων της ΑΕΛ


 Χωρίς προβλήματα και μέσα σε καλό κλίμα συνεχίζονται οι προπονήσεις της ΑΕΛ, ολοκληρώνοντας σήμερα ένα πρόγραμμα που κυρίαρχος στόχος ήταν η επανάληψη και η ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών στη φιλοσοφία της ομάδας μας. Αύριο Παρασκευή δόθηκε ρεπό κι έπειτα μπαίνουμε σε μια δύσκολη αγωνιστική εβδομάδα έχοντας να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ Β’ την Τετάρτη 21/2 στο εξ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι και τον Λεβαδειακό την Κυριακή 25/2 εντός έδρας.


Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’, όπως δήλωσε ο κ. Παύλος Δερμιτζάκης «θα μας απασχολήσει από το Σάββατο, αυξάνοντας την ένταση στις προπονήσεις, εμβαθύνοντας στην ανάλυση ενός ποιοτικού αντιπάλου που πρέπει να προσέξουμε. Πιστεύουμε πολύ στις ατομικές δυνατότητες των παιδιών και στην ομαδική απόδοσή μας, για να δουλέψουμε στοχευμένα την τακτική του εν λόγω αγώνα». Ο προπονητής μας είναι ευχαριστημένος από την ποιότητα όλων και τις προσπάθειές τους, έκανε ειδική αναφορά στα νέα αποκτήματα: «Βλέπω γρήγορα να μπαίνουν στον τρόπο παιχνιδιού και στη φιλοσοφία μας, είναι καλοί χαρακτήρες με όρεξη και διάθεση να βοηθήσουν τους στόχους μας».


Αυτό το διάστημα χωρίς αγώνες προσέφερε κέρδος σε χρόνο για το τεχνικό επιτελείο και τους νέους παίκτες ώστε να δουλέψει το σύνολο πιο αποτελεσματικά για την καλύτερη δυνατή διαχείριση στη συνέχεια των υποχρεώσεων του πρωταθλήματος και των playoffs.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου