CRIMSON NEWS

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Προπόνηση στο AEL FC ARENA

 


Μια διαφορετική ημέρα προπόνησης είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας, αφού εκτέλεσαν το πρόγραμμά τους στο AEL FC ARENA, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Κοζάνη την Κυριακή 4/2 (15:00). Οι βυσσινί συνεχίζουν και δουλεύουν με συγκέντρωση στο πλάνο του προπονητικού team δηλώνοντας έτοιμοι και αποφασισμένοι για την συνέχεια. Μάλιστα εκεί βρέθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους, έχοντας και την πρώτη επαφή με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας, τα νέα αποκτήματα της ΑΕΛ, Φατάι και Μορέιρα, που λίγο αργότερα στις 14:15 παρουσιάστηκαν κι επίσημα σε ειδική συνέντευξη τύπου μαζί με τους Τσουμάνη και Στίνα.


Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες μας επικεντρώθηκαν στο παιχνίδι με την Κοζάνη και σε θέματα τακτικής κι επιθετικής λειτουργίας. Έδωσαν έμφαση σε τελειώματα φάσεων και στο επιθετικό κομμάτι μετάβασης υπό τις οδηγίες του κ. Παύλου Δερμιτζάκη.


Χθες στο προπονητήριο των Δένδρων η ομάδα, εκτός των ασκήσεων και των 60′ με τη μπάλα, είδε βίντεο και ανάλυση από το προηγούμενο παιχνίδι εντοπίζοντας τα θετικά και αρνητικά σημεία και δούλεψε επίσης πρόγραμμα ειδικής αντοχής υποομαδικής τακτικής. Από το τεχνικό team παρουσιάστηκε και ο αντίπαλος της προσεχούς Κυριακής, τονίζοντας ότι πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι, είναι μια αξιόλογη ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητή, που πρέπει να δούμε με την πρέπουσα σοβαρότητα και πειθαρχία.


Όλοι είναι έτοιμοι αγωνιστικά και τίθενται στα πλάνα του κ. Δερμιτζάκη. Μένει να δούμε αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή αύριο το απόγευμα τις νέες μεταγραφές. Επιστρέφει ο Μαϊδανός που δεν συμμετείχε μια αγωνιστική λόγω καρτών. Ο Ογκμπόε λείπει με άδεια, θα απουσιάσει ο Πλέγας λόγω καρτών και ο Στάμου, που σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα, θα χρειαστεί περίπου 10 ημέρες για να επανέλθει σε πλήρη ρυθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου