CRIMSON NEWS

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Ανατροπή με πέναλτι στο 93'!

 


Ο Λεβαδειακός πήγε στο +9 από την ΑΕΛ με ανατροπή (2-1) κόντρα στον Μακεδονικό που φωνάζει.




Επεισοδιακό ήταν το 7ο διαδοχικό τρίποντο που πανηγύρισε ο Λεβαδειακός και με το οποίο αύξησε τη διαφορά από τη 2η ΑΕΛ στους 9 πόντους. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν νωρίς, δέχτηκαν την ισοφάριση στο 48' και εν τέλει ηττήθκαν 2-1 με πέναλτι στο 90'+3' το οποίο αμφισβήτησαν έντονα!




Οι φιλοξενούμενοι έγιναν η πρώτη ομάδα φέτος που πήρε κεφάλι στο σκορ στο Δημοτικό Λιβαδειάς. Στο 18' ο Σιμόνι δέχτηκε βαθιά μπαλιά, κατέβασε τη μπάλα ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Λεβαδειακός πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως στο 22' ο Γκουστάβο με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.




Τελικά το 1-1 ήρθε με γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Σε παρόμοια φάση με αυτή του γκολ του Μακεδονικού, έγινε η μακρινή σέντρα και ο Τσιριγώτης στο 48' με κεφαλιά ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Στο 90'+3' ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Λεωνιδόπουλου και ο Γιαννιώτας με πέναλτι διαμόρφωσε το 2-1.




Σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους, ο Λεωνιδόπουλος απομάκρυνε με το κεφάλι. Εικόνα δεν υπήρξε, πάντως, καθώς η διαδικτυακή μετάδοση είχε «πέσει».


flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου