CRIMSON NEWS

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Η δράση την τελευταία αγωνιστική στα play off

Με τον απίθανο Ξενόπουλο να αποκρούει πάλι πέναλτι (στο 96') ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο τέλος των πλέι οφ με 3-2 (και τα 5 γκολ στο 1ο ημίχρονο) του ΟΦΗ. Στο «αντίο του» ο Γιώργος Δώνης επικράτησε πρώτη φορά των Κρητικών ως τεχνικός του «τριφυλλιού»!



Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0: Το έκανε και στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό και το ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαφώς ανώτεροι και τελείωσαν το παιχνίδι από πολύ νωρίς!

Μόλις στο 21′ ο Ολυμπιακός κέρδιζε με 2-0 και είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών.

Αντιθέτως, η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των «ερυθρόλευκων» και αν εξαιρέσει κανείς κάποιες εξάρσεις, είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στο ματς.


Ο ΠΑΟΚ ήθελε απέναντι στον Άρη, ένα βαθμό για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League ώστε να μην τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και το πήρε με το 0-0 της Τούμπας. Ωστόσο ο δικέφαλος δεν ήταν καλός με τον Άρη να στέκεται καλά παρά τις πολλές απουσίες του!
Σε ένα επιθετικό μονόλογο του ΠΑΟΚ εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν τεράστιο πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Οι παίκτες του Φερέιρα απείλησαν μόλις στο 3’ με τους Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ και τον τελευταίο να βρίσκει το δοκάρι. Η πίεση συνεχίστηκε αλλά χωρίς ουσία για τον Δικέφαλο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ήταν το τετ α τετ του Τζόλη, με τον Κουέστα να δείχνει σε πρώτη φάση τα αντανακλαστικά του και τον Σόουζα να σώζει στη συνέχεια πάνω στη γραμμή.

Οι ποδοσφαιριστές του Ενινγκ κατέθεσαν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να κρατήσουν τους «ασπρόμαυρους» σε χαμηλούς ρυθμούς και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφεραν.

Στο δεύτερο μέρος συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό με τον ΠΑΟΚ να έχει φλύαρη υπεροχή αλλά να μην απειλεί με κλασικές ευκαιρίες τα καρέ των «κίτρινων».

Αντίθετα, η ομάδα του Ενινγκ όσο περνούσε η ώρα «ξεθάρευε» και σε κάποιες περιπτώσεις πλησίασε με αξιώσεις τα καρέ των γηπεδούχων.

Τελικά το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με τον ΠΑΟΚ να κατακτά κάπως…κρύα τη δεύτερη θέση και τον Άρη να κερδίζει παλικαρίσια τις εντυπώσεις.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχάι (Στοχ 77′), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί (Εσίτι 71′), Μαουρίσιο, Ροντρίγκο (Βιεϊρίνια 77′), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (Άκπομ 71′), Τζόλης (Λημνιός 64′), Σφιντέρσκι
Άρης: Κουέστα, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σόουζα, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Διαμαντόπουλος (Τσαγκαλίδης 90’+5).

sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου